Proovi sellega otsida!

Custom Search

Sep 29, 2009

Keeled suhu!

Eile õhtul käisin jooksmas. Jooksin kiiremini kui tavaliselt, aga üks Bulgaaria kastiautojuht julges mind ikkagi tülitada. Juht ronis kabiinist tee peale, hüppas mulle ette ning hakkas vene keeles rääkima:"Здравствуйте! знаете где ндустриальная зона?" Ma mõtlesin 2-3 sekundit, aga ei suutnud ühtegi tööstupiirkonda silme ette manada ja vastasin talle oma perfektselt vigases vene keeles: "Откуда я знаю, нада бежать!" Lippasin edasi.

Täna tuli ühe teise võõrkeele tundmine mulle kasuks. Nimelt istusin instas arvuti taga ja mängisin poolakate vastu kanalas malet või doominot. Samal ajal samas kohas rääkisid üks eestlane ja teine välismaalane (vist Ukrainast, kui ma ei eksi, aga kui eksin, siis kuskilt mujalt) Tartu ööelu meelispaikadest. Eesti noormes ütles sedasi: "If you want to experience somethind very different... something disastrous... then go to place called Zavood." Välismaa neiu hakkas suht kõva häälega karjuma: "Oh, NO, no, never-ever!"

Rohkem ei kirjuta hetkel, lähen jooksma!

2 comments:

  1. may I be your friend
    . This well personal experience? I'm sorry if I ask this cycle of my lack of understanding with bahasanya.semoga a long friendship

    ReplyDelete
  2. Of course you may, but you dont really want to be;)
    And wtf about my cycle experience? And who is semoga?

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site