Proovi sellega otsida!

Custom Search

Sep 7, 2009

Globaliseerumine

Hea meel teatada, et nüüd ei pea mu blogi enam ainult eesti keeles lugema. Vasakul asuvast tulbast saab valida endale sobiva keele ja sellele klikkides läheb paar sekundit aega ning ongi valitud keeles võimalik mu blogi edasi sirvida. Nii võib huumorit ka saada, sest tõlkemootor ei ole päris perfektne! Soovitan proovida!

Üks asi, millest veel jutustama pean on see, et täna juhtus nii nagu selles laulus siin:
Elektrik külas käis, ta oli maani täis.

Nimelt juba mõnda aega on suure toa laelamp korrast ära, mainisin seda tänases telefonivestluses detsibellile. Kes lubas kohe läbi astuda ja asja korda teha, sest siis kui tema veel seal elas, siis olla ta seda mitmeid kordi parandanud. Nojah, see tegelikult ei ole ju hea märk, kui ühte asja peab mitu korda parandama?

Aga Db tuli kohale, nagu lubatud, tassis veel peeti ja siidrit ka meile... ja siis jõi need ise ära. Jutu sees tuli välja, et tema on maailma esimene show-elektrik. Showd oli küll jah, aga elektrikut mitte. Enne tema tulekut oli olukrd selline, et lamp ei töötanud, pärast lamp ikka ei töötanud ja pirn oli ka veel katki.

3 comments:

  1. Merci pour la traduction, en francais c'est merveilleux :)

    Et jah, hea soovitus tõepoolest, prantsuse keeles läheb lugu jalustrabavalt filosoofiliseks.

    Lisaks, paljud aspektid saavad selgemaks. Too tütarlaps, kes teid hispaania keele tunnis kõnetas, mõtles tegelikult nähtavasti "Vous êtes mes frères, oui?" ehk siis ta pidas teid oma ammukadunud vendadeks.

    ReplyDelete
  2. Ja parandamise käigus kaotasid sina kruvi ära, aff!!! KÕIGE VAJALIKUMA KRUVI!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site