Proovi sellega otsida!

Custom Search

Mar 18, 2010

Tulevik helge

Täna hommikul käisin kahe kena neiuga võistlemas, et kes kõige rohkem kaugust hüppab. Endalegi suureks üllatuseks suutsin võita! Selleks pidin muidugi ka uue isikliku rekordi hüppama, mis on nüüd 4.24. Pole paha! Samas usun, et varsti suudan veel kaugemale hüpata. Võistlustel saan selle ala eest 300 punkti ikka kätte, selle tarvis on vaja hüpata 4 meetrit ja 56 sentimeetrit.

Kahjuks ei lastud meil nii palju hüpata, kui me soovisime, sest Tiina Sirge tuli konkreetselt pika sammuga ja asetas koonuse äratõukepakule, meile ei ütelnud midagi, aga saime aru, et ilmselt oli asi seotud sellega, et saal oli erinevas vanuses lapsi täis. Hiljem kordus sarnane asi kettaheitesektori juures. Loopisime parasjagu kahekilost taldrikut vastu punasest riidest seina,
kui Tiina astus ligi ja küsis: "Nonii, mis mehed olete?"
Putku vastas: "Trennimehed oleme!"
Selle peale teatas Tiina: "Hea küll, aitab teile, minge siit minema, siin on palju lapsi!"

Tänu uuele kauguse rekordile, meisterdas Team3000 statistikaguru Luidalepp mõned graafikud ja kirjutas väikese seletava tekstikese. Siin need on:
Erinevaid statistilisi mudeleid kasutades on näha, et Tõnni areng on
kiire. Ja 3000 punkti on põhimõtteliselt käeulatuses.
2500> mehed värisege ja hakake kiiresti trenni tegema, muidu saate
väga suure tõenäosusega Tõnni käest lutti (see käib ka minu enda Tõnni
ihu statistik Londo kohta).


5 comments:

  1. No kurat küll!
    Iga jobu võib statistika abil näidata mida iganes, aga Tõnn ja 3000 punkti jääb küll vaid helesiniseks unistuseks asjaosalise märgades unenägudes.

    Sport on nõme ja keskonnavaenulik tegevus, hoirassa, ja pudel rummi!

    ReplyDelete
  2. Mulle meeldis see osa, et "käisin kahe kena neiuga võistlemas" ja kui Tiina Sirge astus ligi ja küsis, siis vastas Putku..... Siviidžei, proovi teinekord kaine peaga trenni teha, siis ei aja minu endine personaaltreener ja kogenud spordipedagoog Sirge sind kuhugi minema!

    ReplyDelete
  3. Jauramile
    Tundub, et oled kuidagi ja millegitõttu kibestunud? Statistika on hea ja huvitav, mis siis et sellega valetada saab.

    Vussile
    Mõtlesin, et ei ole vaja igasugu detaile selgitama hakata, aga ega mõistus pole omateha. Loe nüüd hoolikalt seda ebahuvitavat informatsioonijoru, mis ma siia kirjutan, siis saad teada, kuidas asi tegelikult toimus, kui see sulle nii oluline on. Kaugushüppe ajal Putkut ei olnud, kettaheite ajal oli. Panimõmm?

    ReplyDelete
  4. Üldiselt sain aru, aga kuna sa juba nii detailseks läksid, siis jätkan samasugust rida ja sinu maailmapildi avardamiseks teen väikese tähelepaneku: suure tõenäosusega oli Putku ka kaugushüppe ajal. Tõsi, mitte küll seal kohas, kus sa kaugust hüppasid oma väljamõeldud sõbrannadega.

    ReplyDelete
  5. Tegelikult mitte päris! Kui kaugust hüppama hakkasin, koos oma väljamõeldud sõbrannadega, siis polnud Putku veel spordihoonesse jõudnud. Hiljem küll jõudis, jah.

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site