Proovi sellega otsida!

Custom Search

Jun 24, 2009

Vahekokkuvõte

Küsimusele Kas Tõnn saab 10ne alaga 3000 punkti täis? on hetkel vastanud ümmargune arv lugejaid, täpselt 19 inimest.
Tulemus on selline:


Kõige suurem hulk inimesi, kes ei usu et sitast saia saab, peab ettevõtmist üheks suureks naljaks. 10% vastanutest on sellised, kes kas ei saanud küsimusest aru või protesteerivad millegi vastu. Mõned inimesed on valinud sobivaimaks mittemidagiütleva vastusevariandi, et nad eriti ei usu ettevõtmisse. Ainult 15% vastanutest usuvad, et asi võib õnnestuda.

Ja siis on kolm tegelast, kes on avaldanud valmisolekut Keskerakonda astuda. Neile on siin natuke lugemismaterjali: Keskerakonna põhikiri ja Eedu.
Mainitud põhikirjast siin väike lõik liikmeks saamise kohta.
2.1. Liikmeks vastuvõtmise kord

2.1.1. Keskerakonna liikmeks võib saada vähemalt 18-aastane teovõimeline Eesti kodanik, kes järgib erakonna põhikirja ja tunnustab erakonna programmilisi seisukohti.

2.1.2. Isiku võtab Keskerakonna liikmeks piirkonna juhatus isiku kirjaliku avalduse alusel erakonna osakonna juhatuse ettepanekul. Avaldusel peab olema kahe Keskerakonna liikme soovitus, kes on erakonnas arvel olnud vähemalt aasta.

2.1.3. Osakonna juhatus vaatab avalduse läbi selle saamisest alates kahe nädala jooksul ning edastab avalduse koos osakonna juhatuse seisukohaga kahe nädala jooksul piirkonna juhatusele.

2.1.4. Piirkonna juhatus otsustab liikmeks võtmise avalduse saamisest alates ühe kuu jooksul ning edastab avalduse kahe nädala jooksul erakonna juhatusele.

2.1.5. Juhatus teeb liikmelisuse registreerimise ühe kuu jooksul. Otsus tehakse avaldajale kirjalikult teatavaks erakonna juhatuses registreerimisest alates kahe nädala jooksul.

2.1.6. Kui erakonna juhatus teeb liikmelisuse registreerimisest keeldumise otsuse, saadetakse taotleja avaldus uueks läbivaatamiseks piirkonna juhatusele.

2.1.7. Liikmeks vastuvõtmisel tekkivad vaidlused lahendatakse erakonna juhatuses, aukohtus ja kongressil. Kongressi otsus on lõplik.

2.1.8. Keskerakonna liikmele antakse fotoga liikmekaart.

Vastava avalduse leiad siit.

Kes veel vastanud ei ole, siis tehku seda julgesti, aega veel on.

3 comments:

  1. Oih, täiesti kogemata juhtus nii, et kirjutasin joonisel erakonnanime väikese algustähega. Vabandan kõigi ees, kes end solvatuna tundsid, ärge mind kohtusse kaevake, palun.

    ReplyDelete
  2. Vaatan, et su blogi on lausa rahvusvaheline. Fännid ja kaasaelajad nii Egiptuses kui ka Indias.
    Tubli on, tubli on.
    Erakonna nime pärast ära pabista, minul vähemalt pretentsioone ei ole.

    ReplyDelete
  3. Rahvusvaheline jah, aga erinevad kaunterid näitab erinevaid riike, kust vaadatud on. Ma ei tea, milline see õige on! Ainuke riik, kust väljaspoolt Eestit kindlasti vaadatud on, on Hispaania, teiste kohta ei tea...

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site