Proovi sellega otsida!

Custom Search

Jun 18, 2009

Õnnetus juhtus!

Eile oli puhkepäev! Aga oleks ma ette teadnud, mis eile õhtul juhtuma hakkas, siis poleks puhkepäeva endale lubanud.

Detsibell helistas ja kutsus mind Nooruse 7a kõrval asuvale kommunaalmaale lõket tegema ja vorste küpsetama. Tuul oli ka seal ja ta pakkus mulle õlut, sellest hakkas asi arenema... pärast instast leitud veini, glögi, õllede ja jäägermeistri ära joomist jõudsime pubisse 16 kannu (tuntud ka nime all peksuparadiis) ja sealt edasi juba zavoodi nagu ikka. Igatahes kui ma hommikul 7 paiku koju jõudsin, siis oli kõht jube tühi ja sõin purjus peaga halvaks läinud leiba. Ärgates selgus, et selle leiva söömine oli suur viga! Sain sellest päris koleda toidumürgituse, terve päeva on selline tunne olnud, nagu eelmises postituses kirjutasin.

Ega ma alguses ei saanudki aru, et millest halb olemine tingitud oli. Aga kuna Vussil oli ka väga halb olla ja tema oli ka alkoholi mõju all seda leiba närinud, siis järelikult oli leib saastunud. Peaks selle leiva ära viskama!

Kuna enesetunne on nagu ta on, siis pidasin kõige targemaks täna trenn ära jätta! Vaatamata sellele, et tegin endale reegli, et kahte puhkepäeva järjest ei saa.

No comments:

Post a Comment

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site