Proovi sellega otsida!

Custom Search

Oct 8, 2010

Uus küsitlus

Kuna Db siin väitis, et keegi ei usu enam, et ma olen tõsiseltvõetav sportlane. Ise pean ennast siiski tavaliseks tippsportlaseks. Kasutaks Maire Aunaste tsitaati ja küsiks, mis teie arvate. Kõik arvamused on oodatud!

5 comments:

  1. Ei noh jah noh.Kuule lammas. Ma tegelikult väitsin, et üks inimene on siiski olemas, kes hoolimata sinu tegemistest lugemistest või veel hullem, sinu tundmisest usub, et sa oled võimeline (tipp)sportlikeks saavutusteks napsutamise kõrvalt.
    Kusjuures raisk, mul on komad jumala metsa sees omadega.
    Ja ühtin sinu arvamusega, minu jaoks oled alati ja jääd hoolimata kõigist oma väidetest sportlaseks, kes tõsiselt võtab.

    ReplyDelete
  2. Tippspordist on asi jah natukene kaugel. Noortespordist ei saa ka enam päris rääkida. Peab mõtelma, et kas sa oled harrastaja või saavutussportlane. Kuna sul on suur eesmärk, mida sa tahad treenides saavutada, siis võib sind pidada algajaks saavutussportlaseks Eesti kümnevõistluse maastikul.

    Arvestades eestlase praegust ameerikaniseerumist ehk paksu perse vohamatut kogumist, siis oled sa kordi kõvem sportlane, kui umbes miljon maarjamaa sigalaiska kodanikku, kes uut piiblit ("Reporterit") vaadates end diivanil kägaras lebotades surnuks söövad.

    ReplyDelete
  3. Raul Olle väitis kunagi, et tippsportlase tunnus on see, et pidevalt kuskilt midagi valutab või on hell. Mul on suht tihti nii, et hommikuti on halb olla. Siis pidi veel tippsportlase tunnus olema, et tihti ründavad gripilaadsed haigused. Neid on mul ka aeg-ajalt olnud. Veel võiks tippsportlast iseloomustada suur võidutahe. See on mul ka põhimõtteliselt olemas, kuigi suur laiskus kipub seda vahel varjutama. Nii et ma ise pean ennast ikka puhtatõuliseks tippsportlaseks, kes on lihtsalt olude sunnil tipust üsna kaugel.

    Ja harrastussportlased on mingid mõttetud volaskid, kohe päris kindlasti olen mina ikka saavutussportlane, kuigi ühtegi saavutust pole veel saavutanud.

    ReplyDelete
  4. Pole kuulnud et Raul Olle end t-särgi väel õues külmalal septembri ööl magades oleks treeninud (see käib gripilaadsete haiguste kohta).

    Teiseks taaks küsida, et mida tähendavad sinu treeningplaanis suur S ja jj.
    Teades sind ja sinu suur armumst, siis suur S-i tähenduse mõtlen ise välja. Aga mis on jj.

    Ise pakun välja, et jj tähendab "jõhker joomine" (sobib nädalavahetusega).

    ReplyDelete
  5. Londo, vana kaval rebane.

    Üks jott on jooksmise eest ja teine on see, et tegin erinevaid jõuharjutusi oma keharaskust kasutades.

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site