Proovi sellega otsida!

Custom Search

May 6, 2010

Palju pole enam jäänud

 Natuke juttu korraldusliku poole pealt.

Kas teil suure suuga lubajatel on kastid õlledega juba ostetud? Viimasele hetkele ei maksa seda jätta, sest pea meeles, ega sa pole ainuke, kes mulle kasti lubas. Margi võib vabalt ise valida, ma joon põhimõtteliselt kõike! Eelistatud on siiski pigem huvitavad õlled, näiteks Sillamäe omad, kuigi ma ei ole kindel, kas neid toodetaksegi nii palju, et kasti täis saaks. Hea oleks, kui kasti staadionile kaasa tassiksid.

Arvestama peaks ka sellega, et kast õlut kaalub suhteliselt palju ja kui sa ise eriti tugev ei ole, siis on sul vaja masinat(esimesel pildil),
šerpat(teisel pildil - seda konkreetset poissi ei tasuks siiski palgata, sest nagu näha on ta koolist koju tulles koolimaja ukse ära virutanud),
tugevat sõpra (kolmandal pildil)
või Vasjat(neljandal pildil). 


Nüüd on see asi siis korraldatud! Samas kui midagi segaseks jäi, siis võib vabalt üle küsida.
See ka, et veel on viimane aeg kastinimekirjaga liituda! Mis sa ikka tühja passid, luba parem õlut...

Muidu, käisin täna üle hulga aja staadionil ketast lennutamas. Suurem osa talvel õpitust oli kõik ära ununenud ja kaared jäid suht lühikeseks. Isiklik rekord küll tuli, aga 24 meetrit pole see, mida mul vaja on. Samas pole hullu, küll ta varsti lendama hakkab! Pealegi täna oli külm ilm ja vihma sadas ja veel mitu asja oli valesti...

Peaks veel mainima, et huvitaval kombel saime staadionile tasuta. Teatavasti on nii, et Ülikooliga seotud inimestel on spordihoonetesse prii sissepääs hommikuti kaheksast üheni. Muidu olemegi sel ajal käinud, aga täna käisime esimest korda õhtul. Ulatasime spordiklubikaardid ja Putku küsis, et kas midagi peab maksma ka. Täsi sattus veidi segadusse ja küsis, et kas olete kergejõustikust. See küsimus ajas meid segadusse ja ta sai vastuseks, et sataadionile tahame minna. Siis ta tegi mingid linnukesed kuhugi ja saimegi tasuta sportida, ehk saab järgmine kord ka.

Veel enne, kui ma lõpetan, pean veidi ühte ilusat vaatepilti kirjeldama. Riia mäel kõnniteel, paar last jooksid võidu, noored armunud patseerisid käest kinni hoides, ema väikese lapse ja vankriga jalutas mööda. Ja kõige selle keskel seisis veidi uduse pilguga härrasmees ja urineeris suure kaarega puu kõrval. Armas, kas pole?

6 comments:

  1. Sa loodad ikka 3000 täis teha, et kaste kaasa võtma kutsud? Või lähed selle peale, et kui juba kaasas, siis minema neid sealt ikka ei viida ja juuakse ühiselt peale teist alla, kui selgub, et sa ei suuda normi täita.

    ReplyDelete
  2. No ma ei saa ju sellele ausalt vastata!

    ReplyDelete
  3. AnonymousMay 07, 2010

    selgen-d see, ei viitsi pudujäsemeid liigutada:
    kui saaks vaid 3000 milliliitrit õltsi kerre
    õnn

    ReplyDelete
  4. juhul kui see aasta mõni sportlane ei tule, siis on kõikidel võrdne võimalus võidukarikale.
    mina (3 kordne võitja ja rekordiomanik) olen siirdunud rock'n'rolli radadele ja pole trenni teind.

    ReplyDelete
  5. Ara muretse, veel on aega...

    ReplyDelete
  6. tõnn, nüüd peaks ju motti veel juurde tulema. lisaks õllele, mis saad 3000 punkti ületamisel, on võimalus saada ka pjedestaalile. milline muutus võrreldes eelmiste aastatega. tee ära!

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site