Proovi sellega otsida!

Custom Search

May 25, 2010

Naljastreik ja särgidilemma

Vuss, Madli, Jaanika, Kati, Laura ja kõik teised salajased piidlejad, kes mulle hetkel ei meenugi, minge kirjutage ennast külalisteraamatusse! See pole üldse nii keeruline kui algul tundub! Ma usun, et te kõik peaksite selleks võimelised olema. Isegi Axi sai oma nime sinna kirja pandud, kuigi ta kunagi kuskil ei kommenteeri. Vähemalt nii ta väidab. Igathes, kaua ma pean siin korrutama, et pange ennast kirja? Ilmselt kaua vist veel, aga see muutub tüütuks ju! Nii et minge riputage oma nimi sinna, kus teda oodatakse!

Praegusest hetkest kuulutan välja naljastreigi, niikaua enam blogis ühtegi nalja ei tee, kuni mu nõudmised/palved on täidetud. No vot, kes nüüd naerab?

Nüüd järgmise päevakorrapunkti juurde. Kes veel ei tea, siis LOTE Kümpil on säärane traditsioon, et võitja (see kes kõige vähem punkte kogub) saab aastaks ajaks enese valdusesse rändsärgi ja siis signeerib selle oma nime ning kogutud summaga. Ühel aastal, kui Londo maailma kuklapoolel oliive õliks tegemas käis, siis võttis ta millegipärast rändsärgi kaasa. Siis sai sellele asendussärk muretsetud, aga Londo tuli tagasi ja nüüd on kaks rändsärki. Aga kaks on ühe võrra suurem number, kui vajalik oleks.

Särk 1
 Särk 2 (mitte see veider lilla, vaid see kena neoonoranž)

Kumba eelistada?
Särgi number 1 kasuks räägib tema suurem vanus ja sellega kaasnev ajalooline väärtus. Teine särk on aga ilusam. Pealegi käis Londo välismaal sel aastal kui Bio-Geo hingusele saadeti ja LOTE moodustati. Nii et vana särk jääks Bio-Geo kümpi ajalooks ja uus vastavalt LOTE omaks.

Ei tea kas on vaja mainida, et kaks viimast aastat olen mina üldvõitjaks kroonitud ning särgid on minu käes. Kõige õiglasem oleks vist nii teha, et võtan mõlemad särgid võistlusele kaasa ja siis kohale tulnud mehed kõik koos otsustavad, kumb järgi jätta ja kumb ära visata.

7 comments:

  1. Kommentaariks särkide kohta:
    Kui oliive käisin näppimas, ei võtnud siiski esimest särki kaasa, vaid see jäi ühtede korralike tuttavate juurde ja oli ilusti kilekotti pakitud, et lõhn kaduma ei läheks. Vähemalt meeste särgiga on nii, et seda ei pesta ning eelmise aasta võitja kannab seda kogu järgmise võistluse.
    Kahjuks oli sellel särgil nii tugev lõhn küljes, et pressis kilekotist läbi ning tuttavad olid, korteri ekspluatatsiooni jätkamise võimalikkust silmas pidades, sunnitud särgi ära pesema.

    ReplyDelete
  2. Vaatsin, et tõnn on eile jooksuharjutusi teinud. Harjutamise aeg on möödas, aeg on panna!

    ReplyDelete
  3. Londo sinu suureks kurvastuseks pean mainima, et kumbki särk ei haise absoluutselt.

    Rainis, mida peaks panema siis?

    ReplyDelete
  4. AnonymousMay 26, 2010

    ESIMESE SÄRGI PEAKS SELGA PANEMA!

    ReplyDelete
  5. AnonymousMay 26, 2010

    Kas on liig kysida, miks teisel pildil poisil trussikud pikkade pükste peal on?

    Rents

    ReplyDelete
  6. AnonymousMay 26, 2010

    Parandan: suisa mõlemal.

    P.S. Ja mina arvasin, et MAADLUS on veits gei...

    /ära

    Rents

    ReplyDelete
  7. AnonymousMay 27, 2010

    Ma küsiks vastu, miks sellel lilla särgiga mehel ei ole trussikuid jalas?

    Tundub, et Rents ei ole veel arusaanud, mis seltskonnaga tegemist on. Tegemist on lihtsalt kõige labasemate pederastidega ning küsimus täitsa kohatu.

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site