Proovi sellega otsida!

Custom Search

Oct 8, 2009

Võsapets käis külas

Eile hommikul peale hispaania keelt läksime Vussiga poodi süüa ostma. Selveris olid laadapäevad ja sealt sai igasugu odavat rämpsu kokku ostetud, toidu unustasime muidugi ära. Kõige kauem aega kulus alkoholileti ääres. Erinevad kvaliteetveinid olid õige odavaks hinnatud. Sellised tuntud ja head Hispaania veinid nagu Kinsmarauli ja Castillo Lagomar olid koguni 25! krooni pudel, võtsime neid kohe suurema portsu. Väga stiilses pudelis Moldova muskaatvein oli küll poole kallim, aga ka neid sai mõned pudelid võetud. Muidugi kui juba siis juba, võtsime ka mõne ilusa pildiga kolmeliitrises pakendis kääritatud viinamarjamahla. Idee kohaselt olid need mõnujoogid tulevikus tarbimiseks mõeldud.

Üks punapea kunagi laulis, et tulevik on tunni aja pärast. Ja enamvähem nii läkski. Kui ma peale kerget lõunauinakut ärkasin, siis teatas Vuss, et tartus on üks kole ja paks kolmekümnendates naine. Ausalt õeldes ei olnud ma väga üllatunud, aga jutt läks edasi ja üllatus oli alles tulemas. See naine tahtis kuulsaks saada ja selleks oli ta nõus rahvariides striptiisi tegema. Peeter Võsa oli nõus seda komejanti filmima ja kommenteerima ja saates näitama. Kuna taustaks oli vaja natuke teistsugust kohta kui tavaline igav nelja tühja seinaga ruum, siis taheti materjal meie mitte nii tagasihoidlikus elukohas üles filmida. Ja taustapunti oli ka vaja! Helistasime kõik vähegi mittenormaalsed tuttavad läbi, et tulge esinema. Ainuke jobu, kes end läbi vihma linna teisest otsast kohale vedas, oli Detsibell. Kiiruga jõime mõned liitrid veini, mekkisime natuke kangemat napsu ja moodustasime rahvakunstiansambli "Peaesineja". Kui kellelgi on pulmad või matused või mõni muu lõbus üritus tulemas, siis võib meid sinna esinema kutsuda.

Olime ennast juba lõbusaks joonud, kui selgus, et Võsapets ei tulegi, sest nad ei leidnud stripparit üles. Hakkasime Dbga süüa tegema, Vuss jäi magama. Eksivad nüüd need, kes arvasid, et sellega saigi õhtu läbi. Toit sisse topitud, läksime linna Inju keki proovi. Proov toimus mingil imelikul põhjusel Zavoodis. Võib nii õelda, et jõin ennast eile Inju kekki ja lubasin täna nendega Genitalistide klubis õliüpilasteatri sünnipäeval üles astuda. Eks õhtul vaatab...

Vara üles, vara voodi. Ehk kuna me jõudsin juba enne üheksat puppi, siis jõudsin ka enne kolme koju tagasi. Jõudsin veel burgeritega äritsevast asutusest läbi käia, tegin sellest ka luuletuse, pealkiri on napsumehe seiklused õises Tartus.

Kes õhtul mäkis käib,
see on maani täis!

Tervis on parem kui varem, homme hakkan jälle vist trenni tegema. Joostud on juba piisav põhi alla, olen tugevam ja vastupidavam kui varem. Nüüd hakkan peale jooksmise ka jõuharjutusi ja staadionil kergejõustiku harjutusi tegema. Täpsemalt kuidas ja kui palju seda veel ei ole otsustanud.

8 comments:

  1. kas sa mitte seal lõpus sõnu sassi ei aja? et joodud on piisav põhi alla. :)
    enamuse soetatud varudest suutsite ära juua? hea asi on see, et laadapäevad veel kestavad.

    ReplyDelete
  2. No joostud või joodud, sõnad on sarnased. Ega tegevused ka väga ei erine omavahel... mõlemat tehes kordad pidevalt samu liigutusi pikema aja vältel.

    ReplyDelete
  3. Khmmm... Kinsmarauli nüüd küll Hispaania vein ei ole.

    ReplyDelete
  4. Khmmm...tule külla, ma näitan sulle Kinsmarauli pudeleid, kuhu on trükitähtedega selges välismaa keeles peale kirjutatud PRODUCT OF SPAIN.

    ReplyDelete
  5. su veebipäevikus on täpselt kaks luuletist.
    Mõlemad luuletised on täpselt sama riimiga.


    Lihtsalt statistika mõttes mainin.

    Vussi suupill on minu käes.Ilma karbita. Kuhu karp jäi?
    (samas kui see kadunud on,siis mul on kodus üks sobiv karp üle, ma nimelt kaotasin kunagi suupilli enda ära)

    ReplyDelete
  6. Nojah, ju ma siis pole väga loominguline, et uusi riime välja mõtelda!
    Karbist ei tea kedagi!

    ReplyDelete
  7. Kindzmarauli on kuulus Gruusia vein. Stalini lemmik kusjuures.Üheksakümnendate alguses, kui mägede poegade elu oli veel raskem kui praegu, müüdi mitmete veinimarkide nimed välismaale. Isegi Bulgaarias ja Moldovas tehakse tänapäeval "Gruusia veine", üldjuhul suht sita kvaliteediga. Kunagi kui rikkaks saad osta õiget Kindzmaraulit, hoopis teine tera.

    ReplyDelete
  8. Kusjuures oma viimastel eluaastatel ütles SM Stalin, et mis grusiin tema enam on, et ta oskab veel ainult vene keelt...
    Aga Kindzmarauliga on samamoodi nagu Sovetskoe sampusega, et kuigi vanasti tehti seda ühes kohas, siis nüüd kääritatakse seda ametlikult üle maailma!
    Päris ausalt õeldes siis see Hispaania Kindzmarauli on tõsiselt hea vein!

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site