Proovi sellega otsida!

Custom Search

Nov 24, 2010

Säravaimate suleseppade autasustamine

Parem Hilja kui Leida! Nüüd lõpuks riputame esseekonkursi võitjad avalikult häbiposti.

Kolmas koht kuulub tegelasele, kes varjab end pseudonüümi Rax taha. Kolmandaks platseerus ta peamiselt seetõttu, et ei suvatsenud õigeks tähtajaks oma tööd esitada.


Tahtsime proovida oma võimed kõrgushüppes. Matid olid olemas. Postid ka, aga latt oli puudu. Läksime siis riistaruumi ja otsisime seda taga. Leidisime siis lati üles ja paigutasime postide peale. Saime juba korralikult hüpatud, kui juurde astus Martin Kutman, kes käskis meil teivashüppe teivas seal posti vahelt maha võtta ja endale ikka kõrgushüppe latt muretseda (kindlasti oleks ta meile hoopis kummi soovitanud, millega lapsed hüppavad).


Hiljem astusin Kutmani kõrgushüppe trenni. 


Teise koha teenis oma teismeliste pornot rämedat täis topitud looka Anonüümsus.


Toimunu leidis aset millalgi 80-nendatel koolistaadionil. Oli sügisese spordipäeva lõpp, rahvas juba enamjaolt laiali läinud ja korjati viimast kola kokku. Kaks umbes 13-14 aastast tüdrukut lobisesid omavahel. Mõlemad olid kaksiratsa üle tõkkejooksu tõkke ja nühkisid oma jalgevahet aeglaselt vastu tõkke serva. Jutuajamine oli väga elav ja nad olid unustanud ümbruse täiesti. Sama klassi poisid jälgisid mokad töllakil toimuvat eemalt. 
  Esimese kohale valis rahva karvane hääl Londi jutukese "Mirjami saladus".
Auväärt võidumees saab oma auhinna kätte minu käest...tead küll kus ma elan!

Mul tuleb meelde lugu Ülikooli sisehallist, kus ma tegin kangiga kükke. Tuli Mirjam Liimask ja küsis, et kas me äkki võiksime kordamööda kangi kasutada. Tegime siis mõlemad soojenduseks seeria 80nega siis 100ga, 120ga, paar seeriat 140ga, siis ladus Mirjam 160 peale.
Vaatasin kella ja ütlesin, et ma pean nüüd kähku loengusse minema. 


No comments:

Post a Comment

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site