Proovi sellega otsida!

Custom Search

Nov 9, 2010

...

Esimene üliedukas esseekonkurss on nüüd edukalt läbinud. Konkursile laekus ühtekokku koguni kaks tööd. Zürii kaalus ja mõõtis töid igast otsast, aga kuna liikmeid oli 1, siis jagunesid hääled kahe parima töö vahel täpselt võrdselt. Kuna aga auhindu on poole vähem, siis peab rahvas otsustama, et kelle essee kõige kaunim ja korrektsem oli. Paremal on küsitlus, kus saab oma hääle anda. Olgu veel mainitud, et musta hobusena sisenes võistlusesse ka kolmas osapool.

2 comments:

  1. Minu arust kõige kummalisema loo rääkis blogiomanik, aga seda hoopis teise nurga nimelt tsiteerin:
    "Ma polnud ju kunagi varem ühelgi alal nulli saanud, kui mõlemad kümnevõistluse sees läbitavad pikamaajooksud välja arvata."
    ?

    ReplyDelete
  2. Täpselt! Kuidas ainult kaks?! Iga normaalne inimene teab, et kümnevõistlus ei ole kerge jõustik, see on üsna raske kergejõustik või kergemat sorti raskejõustik - raske isegi raskejõustiklasele ammugi siis kergejõustiklasele. Kõmnevõistluses on ikkagi tervelt neli pikamaajooksu, üks neist veel takistustega. Seepärast lugesingi Tõnni eelmisest ajaveebi postitusest (laiemale üldsusele tuntud ka kui suurejooneline eksklusiivne trendikas kõmuline skandaalne paljastav- vabandust, lõpetasin just hetk tagasi kanal2 vaatamise - esseekonkurss) välja tema lahkumisavalduse LOTE Kümnevõistluse Profisportlaste Rahvusvahelisele Föderatsioonile (laiemale üldsusele tuntud kui, siinkohal ilma pompoossete epiteetideta, rändsärgi ihalejate katusorganisatsioon)

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site