Proovi sellega otsida!

Custom Search

Feb 9, 2010

Televiisorimees

Ammu sõpru pole näinud, sõbrad mind ei huvita
Sest telekat on mõnus vaadata 
 Jaagup Kreem

Tegelikult plaaninisin sellest mitte kirjutada, aga kuna kõik muudki korrutavad, et nägid mind telekast või küsivad, et mida ma piilusin seal. Ei piilunud midagi, lõbus matkasell olin hoopis, matkasin läbi Eesti! Kui täiesti aus olla, siis ma tervet matka ei läbinudki, aga 8 ja pool matkakilomeetrit sain kirja ikka.

Kes mainitud juppi telesaates näha tahab, see saab seda teha nii: läheb siia, siis -> TV3 Uudised-> 06.02.10 Nädalalõpp -> kerib klippi edasi kuni jõuab aega 13.40 -> vaatab.

Tundub, et millegipärast ma meeldisin kaameramehele, sest ta tahtis koguaeg mind filmida. Samal ajal, kui matka algusest lõpuni läbinud tegid grupipilti, filmis kaameramees hoopis mind. Eks ma kasutasin juhust ja poseerisin ka natuke, aga õnneks oli see osa pärast välja lõigatud.

 Muidu oli see matkaseltskond päris tore rahvas. Julgesin neid isegi tuppa magama lubada, välja arvatud Kuldar, kes magas saunas.

Nojah, üks must lammas oli ka ikka seltskonnas. Selleks oli Martin Hüljes alias Hülge Martin alias Götlandi käi alias Silts alias Saaremaa jorss alias....Vanasti oli heal lapsel mitu nime, aga elu õpetab, et see seaduspära tänapäeval enam ei kehti.

Igatahes tüüp tuli teisel päeva õhtul kohale. Sõitis Tartust Tallinna ja Tallinnast Pärispeale, selleks kulus nii umbes 5 tundi. Jõudis vist korraks saunas käia, siis jõi kaks bocki ja kaks sassi, sonis mõned minutid, kuidas surnud Harilaiu Mann ta läbi palkseina viskas ning jäi kamina ette magama. Hiljem tuli tuppa, kukkus mu vanemate voodi ette maha ja jäi uuesti magama.

Aga elu on imelik! Ema ütles järgmisel päeval, et nii toredad matkasellid olid ja isa lisas, et hoopis kultuursemad, kui need kes sul siin üksaasta kraavi kaevasid (Vuss, DB, Sült ja mingid naised).

4 comments:

  1. suurest soovist sind telekast näha vaatasin terve nädala TV3 uudised ära. lõpuks leidsin su 06.02.10 uudistest. Niiet ära eksita siin lihtrahvast!

    ReplyDelete
  2. 06 ikka jah! Kohe parandan ära, lisan ka väikese jutustuse, kuidas matkalised end üleval pidasid.

    Aga ega uudistest saadud tarkus sul mööda külge maha ei jookse!

    ReplyDelete
  3. Isa oli sul jah väga laadna olemisega ja üldse mitte suupeale kukkunud vend, imestasin kohe algul, et kuidas käbi kännust nii kaugele kukkunud on!

    ReplyDelete
  4. No eks igas peres ole oma must lammas, aga me räägime ikkagi mu õest, nii et ärme nii halvasti avalikult räägi, eks!?

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site