Proovi sellega otsida!

Custom Search

Aug 3, 2009

Seagripp

Ilmselt sain Ida-Virumaalt selle moodsa haiguse kingituseks kaasa. Igal juhul on mul nohu ja muidu halb olla, täna jääb trenn ära. Üldse on peale tõkete õppimist trenniga kuidagi kehvasti läinud!

Püssi punk!


Oli selline tore ja rahulik üritus nagu pildilt näha võib.





Öö enne üritust veetsime Rakveres, päris palju sai nalja seal! Telgi panime keset teed mingile ohutussaarele püsti, hommikul hakkasid autod kõrva alt mööda vuhisema, sellepärast jäi ka uni üürikeseks.

Kahjuks peaesinejat ehk Psychoterrorit ei õnnestunud näha, sest mängisime samal ajal pargis kohalike tüdrukutega Musta Notsut. Viimase bändi ajal Vuss oksendas väga effektselt lava ees vilkuvate tulede saatel. Ma ise oksendasin ka, aga hoopis teises kohas ja üldse mitte nii seksikalt. Siit ka soovitus ärge kunagi sööge Rakvere Pereviinereid, eriti siis kui te alkot olete manustanud, sest need lupsavad samast august välja, kust sa neid sisse topid.

Vahepeal sattusin kohaliku poe ees mingite eksvangide(ilmselt varsti ilma eesliiteta) seltskonda. Üks näitas oma tätoveeringuid, kõik olid enam vähem sama tähendusega, et kui midagi juhtub, siis nikutakse kedagi. Aga kuna ma pole kunagi suur meestevahelise armastuse austaja olnud, siis ma ei jätnud meelde, mida selle saamiseks tegema pidi.

Järgmisel päeval tahtsime tuhamäe otsas vorste grillida ja leiba ning konservi kõrvale haugata. Purjus peaga oli tekkinud hea idee, et ärme osta tavalist konservi vaid proovime mingit koeratoitu. See maitses veel halvemini kui ma arvasin! Grillida ka ei saanud, sest vihma sadas ja lõke ei läinud põlema, siis sõime hoopis hapukurki ja jõime õlut.

Järgmine aasta jälle!

Aga homme lähen jälle jooksma!

No comments:

Post a Comment

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site