Proovi sellega otsida!

Custom Search

Jan 18, 2010

Loomaporno

Eesti parim lühifilm nüüd juutuubis üleval.

3 comments:

  1. Vaatasin ja järsku jõudis minuni sügavam mõistmine.
    Kristinka ütles, et sa oled nii nooruslik ja ilus (arutasime, mis muutunud on, leidsime, et sa oled filmis vähem paks kui praegu)
    Aga jah, hea hulk aastaid tagasi on see film tehtud.
    Vaatasin siis lõpuni ja järsku sain aru....TE ELATEGI NÜÜD KOOS JU!!!!

    ReplyDelete
  2. Sa oled asjadest ikka väga valesti aru saanud. Nooruslikkus tulenes sellest, et ma olin veel noor toona. Ilu tulenes aga sellest, et mul oli kaunis soeng peas ja väärismetallist kett ümber kaela. Ma veel paar-kolm kuud kasvatan juukeid, siis näen samasugune välja;)
    Teisest asjast oled absoluutselt õigesti aru saanud, et elangi selle gorillaga kokku nüüd ja mitte palju suuremas puuris, kui see mis filmis oli.

    ReplyDelete
  3. Phäh, oleks jah mõtetu salata, et olen lausa gorillalikult isane - ürgselt tugev, arukas ja karvane, mehine alfaisane, maskuliinselt kompromissitu ühe-mehe-sõjavägi. Silmis otsustavalt põlev karm pilk, testosteroonist tilkudes, lihased viimseni pingul mänglemas päikesepruuni naha all, urisedes, romantiliselt ja enesekindlalt ekslemas nii troopilises kui linnadžunglis seljataha jättes murtud naistesüdameid ja üdini pahasid mehi, kes tahavad teistele täiesti süütutele inimestele kurje asju teha kuigi need teised ei ole pahadele midagi teinud ja pahadel ei ole üldse õigust nii teha sest igaühel on õigus õllele armastusele ja pühapäevastele ema küpsetatud pannkookidele mille kõrvale on jube mõnus juua sooja piima meega ja vaadata telekast südamlikku õpetlikku koguperefilmi pesapallist kus pooled tegelased on multifilmikangelased ja joonistatud.

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site