Proovi sellega otsida!

Custom Search

Jan 13, 2010

Järeldus

Kui ei joo, siis ei ole midagi huvitavat kirjutada ka!

Aga vaadake parem fotosi!
Ühel öösel otsisin interneti sügavustest ilusaid pilte. Leidsin nii mõnegi üpris huviäratava pildi. Vaadake ise ka:









 
Nii juhtub kui mängu liiga tõsiselt võtta.
 
 
Jalgpalli küll enam mängida ei taha!
 

 
Ma olen aru saanud, et jalgadel joostes on võimalik kiiremini liikuda, aga samas mida ma ikka õigesti jooksmisest tean...

'Seda pilti tasub veidi pikemalt imetleda, iga inimese näost leiab terve peatüki jagu emotsioone

4 comments:

  1. Selline lohutus, et kui sa ennast sääraselt ei vigasta nagu nendel piltidel ning suudad ~60 aastat praegust vormi hoida, siis on sul võimalik umbes 50 punktiga ületada M85 kümnevõistluse maailmarekord (vanameeste punktiarvestuses teeb see natuke rohkem kui 50p).

    ReplyDelete
  2. Kuna ülejäänud üritustel olen ise kohal olnud, süvenesin viimasesse pilti. Tegemist on tõepoolest äärmiselt elava jutustusega. Oletan, et tegevuspaigaks on Mikihiiremaa. Kesksel kohal on väljapeetud vanakooli härrasmees, kelle soontes voolab sinisemastki sinisem veri. Ma ei imestaks, kui auväärt hallpea oleks Cordell Walkeri prototüüp. Kindlasti on talle omistatud aga Austuse Medal. Seepärast, teravalt eristudes ümpritsevast pööblist, ei peegeldu keskse tegelase näol üldse erilisi emotsioone vaid aus, armutu ja meisterlikult kontrollitud elastne deformatsioon. Paistab, et kangelane on olukorraga leppinud, mida kinnitab ka fakt, et härrasmees ei vaevu hoopi tõrjuma või sellest kõrvale hoiduma. Tüüp kannatab mehiselt ära kõik, mis elul talle pakkuda on. Seda usinamalt tõmblevad miskipärast aga araverelised kõrvalseisjad.

    ReplyDelete
  3. Aga väikest last ei katse keegi.

    ReplyDelete
  4. Miks joodik ei kirjuta? Ma tean küll, et sa jõid!
    uuenda tabelit ka!

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site