Proovi sellega otsida!

Custom Search

Aug 31, 2009

Tere, kool!

4 lugeja mõtteavaldust
Arvamused kooliaasta algusest ja rebastest>

Nuki - Tore, et tulevad uued rebasetüdrukud, äkki leiab nende seast tulevaste laste ema.
Vuss - Mõnus, tuleb hunnik värskeid vitte.

Mina arvan, et homme tuleb intensiivne päev. Seda mitte nii väga trenni mõttes, kui joomise mõttes. Ilmselt jääb kaks trennipäeva vahele. Ongi juba liiga palju joostud viimasel ajal.

Aug 28, 2009

Eile jooksin kiiresti

2 lugeja mõtteavaldust
Eile käisin Veiksiga koos jooksmas. Just siis kui me jooksma tahtsime hakata tülitas Veiksi mingi vanamees, kes küsis talt, et kus see antibiootikum asub. Tegelikult tahtis ta Biomeedikumis oleva surnukuuri asukohta teada.

Veiks on kiire poiss. Kuna ma ei tahtnud maha jääda, siis jooksin ka kiiresti, raja läbisin nii umbes 5-6 minutit kiiremini kui muidu. Pulss oli ka kõvasti kõrgemal kui tavaliselt, päris lõpus tõusis juba üle 170ne, aga keskmine jäi natuke alla 160ne. Enne arvasin, et pärast nii suure pulsiga jooksu on pärast väsimus suurem kui madalama pulsiga joostes. Aga tutkit, kõik oli sama hea kui muidu!

Õhtul sai erinevaid alkohoolseid jooke maitstud, sest Meelis sõidab Nui Orki ära ja ta palus abi baarikapi tühjendamisel. Nii et täna on trennivaba päev.

Aug 27, 2009

Db küsib, mina vastan

0 lugeja mõtteavaldust
Detsibell siin küsis ükspäev sellist asja: mis asjaga seoses saa soos ja rabas 50 kilo meetrit jooksid 12 juulil???

Lühidalt õeldes, ega ikka ei jooksnud küll! Vaid hoopis kõndisin/roomasin/ujusin.

Kuna Nuki on mingi vana skaudipealik või juht ja õpetaja või hoopis kindral, igatahes mingi asjapulk seal. Samas on ta ainukesena nii loll, et viitsib vabatahtlikult päev läbi metsas mingeid kujutletavaid kontrollpunkte otsida, siis saadetakse ta iga aasta Erna matkarada testima. Ise ka ei tea miks, aga ma olin nõus temaga kaasa minema.
Nii me sumpasime soodest ja rabadest läbi, ujusime üle laugaste, kraavide ja jõgede...Nuki siiamaani imestab, et ma lõpuni jaksasin käia.

Seal sai mulle ka sulgeks, et kaardi mittetundmine võib teinekord eluohtlik olla. Teadupärast on rabavesi puhas ja selle joomine ei tekita ebameeldivaid tagajärgi. Mitte rabast saadud vesi tuleks enne tarvitamist ikka läbi keeta. Lõuna paike tegime ühe kraavi pervel peatuse ja  kuna kraav tuli otse rabast ja vesi selles oli mõnusalt pruunikas, siis jõin nii umbes liitrikese kraaviveest tehtud morssi. Hiljem muidugi selgus, et olin kaarti valesti lugenud ja see oli mingi suvaline solgikraav. Aga õnneks jäin ellu ja tüsistusi ka ei tekkinud.

Aug 26, 2009

Kas tahad olla Keskerakondlane?

2 lugeja mõtteavaldust
Küsitluse aeg tiksus täis, teeme väikese kokkuvõtte, mida illustreerib see kena kuid väheinformatiivne graafik.
Küsimuseks oli, et kas Tõnn3000 projekt on edukas või mitte, vastas kokku umbes-täpselt 47 inimest.

Ülivõimsalt populaarseim vastusevariant, mida pakkus 21 inimest, oli Hea nali, kindlasti mitte! Pea pooled vastanutest eelistasid just seda varianti. Ei hakka midagi siia lisama, kui ainult et kes pärast naerab, naerab paremini! Või tegelikult lisaks ikka, imesi ju juhtub iga päev, miks te siis ikka ei usu, aru ma ei mõista.

Kui väga pingutab, siis äkki saabki varianti eelistas 10 vastajat ehk ligikaudu 1/5 vastajatest. Elame näeme, kuidas enne väga pingutamine ja hiljem saamine õnnestub.

8 blogilugejat on minu ebaedus nii kindlad, et on vastasel korral valmis Edgari alluvusse minema. On juhtunud, et vahel peale mõningast napsutamist, olen endale igavikulise küsimuse esitanud:"Astuda või mitte?" Aga siis saan kaineks ja mõistus tuleb koju tagasi!
Kas te ikka saate aru, millega te mängite??? Ega ikka väga hästi vist ei mõista?
Aga õnneks on veel üks päästerõngas olemas! Nimelt 5 esimest sooviavaldajat pääsevad ühest listist teise. Kuidas see käib? Lihtne! Keskerakonda astumisest päästab üksnes see, kui nõustute Tõnn3000 projekti õnnestumise korral kasti õlle ostma. Tegutsege, võite oma nimed siia kommentaaridesse lisada.

5 inimest olid optimismi nii täis, et vastasid Vabalt saab. Sii tahaks lisada, et vabalt ei saa midagi!

Kõige vähempopulaarseks osutus vastusevariant Ma küll eriti ei usu. Nojah, eks see oligi üks suht vaimuvaene variant, nii et ainult mina ja kaks teist ahvi seda pakkuda tahtis.

Küsitluse tulemused jäävad kõigile nähtavaks ja varsti on oodata uusi küsitlusi.









Pimedas on halb joosta

2 lugeja mõtteavaldust
Eile tuvastasin katse-eksituse meetodil, et valges on ikka mugavam joosta kui pimedas. Tundub uskumatu, aga pimedas on imelihtne kõiksugu asjade otsa koperdada. Pimedas joostes on veel see jama ka, et kella ei näe ja siis ei tea palju jooksnud oled ja millise pulsiga jooksed. Igatahes edaspidi üritan trenni ikka valges ära teha.

Enne jooksma minemist juhtus selline tore lugu.
Tahtsin jooksuriided selga panna, jõudsin teised püksid ära võtta, kui avastasin, et trennipüksid on mõne riidehunniku alla kaduma saanud. Tuterdasin bottom-less mööda tuba ringi ja otsisin pükse. Uks oli lahti, sest laual oli avatud kalakonserv, mis haises. Sellises olukorras sain uue naabripoisiga tuttavaks.

Aug 25, 2009

Saunaõhtu

0 lugeja mõtteavaldust
Eile oli trenni mõttes puhkepäev, asjatasin usinasti laboris. Ise olin ka üllatunud, kui palju ühe päevaga inimene teha suuadab.

Millalgi õhtupoolikul teatas Vuss, et purjus Paeluss helistas ja kutsus sauna. Ma algul keeldusin viisakalt, sest ma tean kuidas ja kus sellised õhtud lõppevad. Aga Vuss väitis, et teeme paar õlut ja hiljemalt 2st saab silma looja lasta. Saun on ju tore koht ja nii me siis läksimegi, käisime Maximas tankimas ja siirdusime Paelussi otsima. Ta oli Andry juures, aga meil ei olnud väga täpset ettekujutust kus see asub.

Peale mõningaid seiklusi linna peal arvasime, et oleme õige koha üles leidnud. Vuss tõmbas ukse nii suure jõuga lahti, et link tuli eest ära, ning ütles kõva selge häälega:"Türa, ma tõmban teil ukselingi eest ära," siis astus sammukese edasi ja lisas:"oih...vale koht vist." Oligi vale koht ja toas askeldavad inimesed tegid meile selgeks, et me ei ole sinna korterisse oodatud.

Järgmisest trepikojast leidsime õige ukse üles ja võtsime seal magavad poisid kaasa ning suundusime Kunstikooli sauna. Vaevalt tunnikese saime saunas olla, kui meid sealt välja aeti. Tänavale jõudes oli mul võimalus valida, kas minna linna või koju ära. Ma tahtsin koju minna, aga saatuse karvane sõrm ei lasknud sel juhtuda. Päris ausalt ma oleks koju läinud, aga mul ei õnnestunud see.

Tänaval juhtusime kokku kahe tüdrukuga, kes ilmselt olid põgenenud Kaagvere erikoolist, sest üks oli politsei uurimise all, seoses mingi mehe läbipeksmisega ja teine valetas, et viskab oda 50 meetrit. Igatahes need tüdrukud ajasid kolmanda korruse aknast väljapiiluva vanamehe kurjaks ja jooksid siis minema. Onu tuli välja ja väitis, et tema olla omal ajal Karlova pargi kunn olnud ja on kõva mees, sest tuleb susside väel välja tänavale. Peagi ta avastas, et susse polegi jalas ja on sokkide väel keset teed. Aga vist arvas edasi, et ta on kõva mees.

Nagu arvata võis, siis kella kaheks küll magama ei jõudnud. Koju sai ikka siis kui Zavood kinni pandi. Aga hea on olla ja täna trenn ära ei jää.

Aug 24, 2009

Sudoku

5 lugeja mõtteavaldust
Et elu huvitavamaks teha, siis lisasin blogisse sudoku. Kui new peale klikkida, siis saab valida oma oskustele vastava raskusastme.

Proovisin kõige lihtsamat lahendada, aga peale paariminutilist pusimist andsin alla. Kuigi tegelikult ma ju pole loll?

Üritage ise ka neid lahendada ja andke kommentaariumis teada, kas õnnestus ja kui õnnestus, siis millise tasemega ja kui lihtne oli jne.

Aug 23, 2009

Odavise

0 lugeja mõtteavaldust
Enne Poola minekut jõudsime oda trenni teha.

Kogunesime kena suvepäeva õhtupoolikul Tamme staadioni peldikute ees. Vaatamata suhteliselt hilisele õhtutunnile, paitasid meid soojad kullakarva päikesekiired. Kerge tuulepoiss sasis hellalt juukseid... õige küll, mul ju enam juukseid ei ole.

Millegipärast oli rahva huvi suhteliselt leige, peale minu oli kohale tulnud vaid Veiks ja Mait ja muidugi treener Nuki.

Trenn väga tulemuslik kahjuks ei olnud. Vahepeal juba tundus, et nagu saaksin millestki aru. Aga ei, kaugemale kui 20m ikka ei suutnud visata. Kuid olgem siiski optimistlikud, paar korda veel harjutada ja asi paraneb.

Väike stiilinäide kevadiselt võistluselt

Aug 22, 2009

Sadulas tagasi

0 lugeja mõtteavaldust
Armsad blogilugejad, nagu te kindlasti märkasite, siis blogi oli kümmekond päeva talveunes. Tõnn3000 tiim on saanud arvukaid kaebusi, et ilma selle blogita on päevad kuidagi igavad ja sisutühjad. Aga enam pole vaja muretseda, sest tänasest alates on teie päevad jälle päikest ja naeru täis.

Paari sõnaga sellest, et mis vahepeal juhtus ja kus ma peidus olin:
Poolas käisin.

Siis tulin Tartusse tagasi ja lootsin aktiivselt trenni ja laboritööd tegema hakata. Kuid elu ei ole nii lihtne, et kui midagi tahad, siis seda sa ka saad. Midagi asjalikku ei saanud tegema hakata, sest Sült meile Tartusse külla. Sai veidi alkot maitstud... millegipärast läksid Poolast kingitusteks toodud õlled kaduma. Paar päeva hiljem läks Sült minema ja kõik teised kadusid ka ära.

Olin üksi, pohmakaga. Vaatasin telekat ja mängis netis malet, midagi muud ei teinudki. Kõige kaugem koht, kuhu ma terve päeva jooksul jõudsin oli WC, mida aeg-ajalt ka käimlaks kutsutakse, ma ei tea küll miks, sest ega sa seal ei kõnni ju, pigem ikka istud või siis seisad voolik peos.

Täna käisin peale pikka pausi jooksmas. Kui päris ausalt õelda, siis suht sitt oli. Mitte nii aus hinnang oleks, et enesetunne oleks saanud veel hullem olla.

Homme teen kalendri korda, siis selgub kui pikk paus täpselt oli.

Ma ei saa mainimata jätta, et ajasin erinevates seltskondades palju kõneainet pakkunud vuntsid maha. Miks? Sest käisin ükspäev Detsibelliga Zavoodis. Mis siis? Db oli ka endale vuntsi ette kasvatanud. Tema alfaisasliku isegi Breznevi kulmudest uhkema ninaaluse karvametsa kõrval olid minu vurrud nagu teismelise piimakarvad.

Aug 10, 2009

Muudatusi pole!

2 lugeja mõtteavaldust
Täna kell seitse Tamme staadionil näeme!

Aug 9, 2009

Homme loopima!

0 lugeja mõtteavaldust
Teisipäeval sõidan Poola ära. Enne seda võiks väikese odaloopimise trenni teha. Nuki ei olnud sada protsenti kindel, aga ta arvas, et homme 7 paiku peaks vaba olema. Ehk sel ajal siis saab trenn toimuma!

Enne staadionile minekut võiks igaks juhuks siia vaadata, äkki tekivad viimasel hetkel mingid muudatused.

Aug 7, 2009

Haarame oda pihku!

0 lugeja mõtteavaldust
Küsitlus oli, et mis ala tehnikat järgmisena õppida. Kettaheite õppimisest oli huvitatud ainult üks inimene. Teiba ja oda vahel käisesikoha peale tihe rebimine ja kuigi teivas on pikem, siis siiski osutus oda populaarsemaks. Ilmselt saab oda lennutamine toimuma järgmise nädala keskpaiku. On väike võimalus, et ma olen järgmine nädal väljaspool Maarjamaad, sel juhul lükkub asi ülejärgmisesse nädalasse.

Kuna Värnik harjutab viimasel ajal rohkem võileiva tegemist, siis kutsusin treeneriks hoopis Nuki. Trenni toimumise päev ja kellaaeg sõltub sellest, millal Mart laboriukse lukust lahti keerab ja Nuki välja laseb.

Aug 5, 2009

Auk sees!

0 lugeja mõtteavaldust
Kuna ma otsustasin vastupidiselt terve mõistuse arusaamadele keset sooja südasuve haigeks jääda, siis on treeningplaanidesse ootamatult suur auk sisse kärisenud. Ei tea kuidas see mu peaaegu saavutatud tippvormile mõnub, ilmselt mitte väga positiivselt. Kui homme vähegi parem enesetunne on, siis lähen teen metsas väikese ringikese, eks siis saan aru ka, kui palju täpselt see spordipaus mulle mõjunud on.

See suur, et kalender hetkel ei tööta ja ei hakka ka tööle enne kui ma Tartumaile tagasi jõuan.

Aug 3, 2009

Seagripp

0 lugeja mõtteavaldust
Ilmselt sain Ida-Virumaalt selle moodsa haiguse kingituseks kaasa. Igal juhul on mul nohu ja muidu halb olla, täna jääb trenn ära. Üldse on peale tõkete õppimist trenniga kuidagi kehvasti läinud!

Püssi punk!


Oli selline tore ja rahulik üritus nagu pildilt näha võib.





Öö enne üritust veetsime Rakveres, päris palju sai nalja seal! Telgi panime keset teed mingile ohutussaarele püsti, hommikul hakkasid autod kõrva alt mööda vuhisema, sellepärast jäi ka uni üürikeseks.

Kahjuks peaesinejat ehk Psychoterrorit ei õnnestunud näha, sest mängisime samal ajal pargis kohalike tüdrukutega Musta Notsut. Viimase bändi ajal Vuss oksendas väga effektselt lava ees vilkuvate tulede saatel. Ma ise oksendasin ka, aga hoopis teises kohas ja üldse mitte nii seksikalt. Siit ka soovitus ärge kunagi sööge Rakvere Pereviinereid, eriti siis kui te alkot olete manustanud, sest need lupsavad samast august välja, kust sa neid sisse topid.

Vahepeal sattusin kohaliku poe ees mingite eksvangide(ilmselt varsti ilma eesliiteta) seltskonda. Üks näitas oma tätoveeringuid, kõik olid enam vähem sama tähendusega, et kui midagi juhtub, siis nikutakse kedagi. Aga kuna ma pole kunagi suur meestevahelise armastuse austaja olnud, siis ma ei jätnud meelde, mida selle saamiseks tegema pidi.

Järgmisel päeval tahtsime tuhamäe otsas vorste grillida ja leiba ning konservi kõrvale haugata. Purjus peaga oli tekkinud hea idee, et ärme osta tavalist konservi vaid proovime mingit koeratoitu. See maitses veel halvemini kui ma arvasin! Grillida ka ei saanud, sest vihma sadas ja lõke ei läinud põlema, siis sõime hoopis hapukurki ja jõime õlut.

Järgmine aasta jälle!

Aga homme lähen jälle jooksma!

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site