Proovi sellega otsida!

Custom Search

Dec 18, 2009

LOTI pidu

Mõnikord juhtub nii, et koer oksendab oma maosisu põrandale maha ja siis sööb selle ära. Miks inimesed niimoodi ei tee? Aga olude sunnil pidin seda täna proovima. Või noh, mitte päris nii... aga enamvähem.

Asi oli nii, et eile oli instituudi jõulupidu, mis oli üks ütlemata tore üritus. Peo käigus leiutasin uue kokteili, mille retsept on järgmine:

pokaal šampust
paar lonksu punast veini
paar lonksu valget veini
mõnuga rummi(valget ja pruuni mõlemat, kui rummi ei ole, siis saab viinaga ka)

 Mainitud komponendid valada ühte suuremasse klaasi kokku ja kui mahub, siis võib segu sossasoolagaveidike lahjendada. Maitse on pigem kehvapoolne, kuigi ma olen kõvasti hullemaid jooke maitsnud.

Mingi hetk sai alkohol otsa, kuigi seda oli varutud pudeli viina jagu kärsa kohta ja osad üldse ei joonud. Toitu jäi aga järgi, toppisime Vussiga selle ühte kilekotti. Järgmisel päeval, see on siis täna, pidime selle ära sööma. Maitsel ei olnud häda midagi, aga välimus oli ikka eriti rõve. Kujutage ise ette, kui ühes anumas on kartulisalat, lihapallid, heeringas koorega, kartulid, verivorstid, singirullid, kaste, omlet ja ilmselt veel midagi, siis see on korralikult läbi raputatud. Ei ole eriti isuäratav! Vaatamata üsnagi meeldivale maitsele oli seda toitu ebameeldiv süüa, sest see nägi välja nagu okse.

3 comments:

  1. Jõulupeo statistikutele: ka see aasta võttis tüti jõulupeost osa töökas kiirabi kollektiiv (dialüüsi ja õmblemist see kord siiski vaja ei olnud). Politseil ja turvameestel see aasta mahti polnud tulla.

    Kuulsin, et ZHI (või siis rohebioloogide) jõulupidu olla olnud igav - ainult miski võti suudeti pooleks murda.

    ReplyDelete
  2. Sellest saab ilmselgelt jareldada, et rohebioloogid on kultuursemad inimesed m.o.t.t

    ReplyDelete
  3. nojah noh.
    Ma just avastasin, et sa oled iga kümne jooksukilomeetri kohta viimase kuu jooksul päeva joonud.
    (kui sa zavoodist koju-kodust zavoodi (16 kannu, mökusse, võrdväärsesse kõrtsasutusse) jooksuga liiguksid, siis oleks palju palju huvitavam statistika.
    Ja alkogolli kuluks ka vähem)((vist))
    Häid pühi!

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site