Proovi sellega otsida!

Custom Search

Feb 26, 2011

Veel PEPist

A alagrupp

Võistkonnad:
Presidendi 8
Bock
Karu Ice
Lahja Karu

Selgelt jäi viimasele kohale jääkaru jääõlu. Arvestades et mingi aasta jäi see õlu piinlikul kombel kolmandaks, siis võeti selle pära joomine ette ülevoolavate rõõmuhõisete saatel. Kolmandale kohale platseerus enda kohta äärmiselt nõrga tulemusega Bock tüüpi Bock õlu. Samas oli tema esitus piisavalt muljetavaldav, et õnneliku kaotajana järgmisesse ringi edasi pääseda. Teise koha vääriliselt esines presidendi nimeline õlu Presidendi 8. Piinlik teataa, aga alagrupi võidu võttis kõige lahjem (4,9%) tegija - roheline karuõlu.

Selle piinliku tulemuse üheks vabanduseks peab mainima et, vaatamata minu vastuseisule, topiti kõik pudelid enne algust Snaige külmkappi. See aga teatavasti tapab suure osa meeldivast plastikõlle maitsest. Veidi hiljem mõistsid teised degusteerijad, et mul oli järjekordselt õigus ja pudelid tulid kapist välja.

B alagrupp

Võistlustulle astusid:
Säästu Kange
Blond Ice
Presidendi Pilsner
Must Karu

Häbiväärsele viimasele kohale jäi õigustatult Blond Ice, kes mõned head aastat tagasi kogu võistluse kinni suutis panna. Järjekordselt külas pärajoomise algul vali aplaus. Kolmanda koha saavutas kange tegelane Must Karu, samas oli ta ainuke, keda Säästu Kange alistada ei suutnud. Kindla teise koha võitles enesele pilsner  Presidendi Pilsner. Väärika alagrupivõidu võttis suurfavoriit Säästu Kange.

Hilem nimetati B-grupp surmagrupiks, veel hiljem nimetati B-grupiks tagasi, kui selgus, et üks edasipääseja oli pilsner.

C alagrupp

Maitsmisele kuulusid:
Disel
ALeKukk Pilsner
Gold Mine
Taurus



Mitte väga kindlalt, kuid siiski piisava varuga, jäi viimasele kohale ALeKukki Pilsner. Kolmanda koha saavutas sama punktikogusega kuid veidi paremate väravatevahega ainus suures pudelis õlu (2,5l) ja samas ka ainuke välismaa esindaja Gold Mine. Kuna tulemus oli täpselt võrdne B-grupi kolmanda koha omaniku Musta Karuga, siis tuli kahe viimatimainitu vahel korraldada ümberjoomine. Selle võitis suure või väikese eduga (keegi enam ei mäleta) eestimaine tegija. Alagrupi teiseks ronis Diseli nimeline õlu, kes leppis kõik kolm kohtumist viiki. Selgelt kõige kõvema maitsega plastik oli selles grupis Taurus.

Järjejutt PEPist jätkub homme või ülehomme.

Häda ajab Taurust jooma.

No comments:

Post a Comment

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site