Proovi sellega otsida!

Custom Search

May 18, 2011

Naised on toredad

Tahaks järjekordselt tõstatada teema, millest aasta tagasi juba kirjutasin, et naised võiksid ka lastelauast suurte inimeste lauda kolida. Seitsmevõistlus on poisike, õige võistlus on ikka kümnevõistlus! Naised on teatavasti inimese parimad sõbrad ja me ei peaks nende vastu liiga julmad olema. Ühesõnaga, naised peavad ka saama täisprogrammis osaleda!

Miks seda seni toimunud ei ole?
Sest Londo ja Nuki ei viitsi naistevõistlusega korraldamisega tegeleda, tuues vaid demagooglilisi põhjendusi.


Nüüd on nii.
Kui LOTE kümp. jätkab stagnatsioonis tammumist ning ei luba naistel proovida teibaga punkte püüda, siis mina sellisel üritusel ei osale!

Kui sina, kallis lugeja, soovid liituda selle püha üritusega, siis kirjuta oma nimi või midagi muud sarnast, mille järgi sind tuntakse, kommentaariumisse. Aga siis arvesta sellega, et kui nime kirja paned ning kui naised ikka kümnevõistelda ei saa, siis ei tohi ka sina võistlusest osa võtta. Vastasel korral võidakse sind avalikult mõnitama hakata. Aga siiski kutsun kõiki oma nime siia alla kirjutama.

8 comments:

  1. mina see aasta ei osale, hoolimata sellest, kas naistele antakse võimalus teivashüppega endile kehavigastusi tekitada või mitte...järelikult on igal matsil ja neiul võimalus saada seekord karikat.

    ReplyDelete
  2. Nii palju kui ma asjast aru saan, ei ole keegi keelanud naistel kepiga karata ja 1500 meetrit joosta. Siiamaani on see pigem naiste eneste soovimatuse taha jäänud. Revolutsioonid algavad ikka sellest, kui alamklass (praegusel juhul naised) enam ei taha ja ülemklass (võistluse korraldajad Londo ja Nuki) enam ei saa vanamoodi jätkata. Hetkel ei näe ma kummaltki poolelt mingeid rahulolematuse märke.
    Muidugi on ka teine võimalus, naistele nö "demokraatiat importida." George W Bush kasutas moslemi-naistele demokraatlike vabaduste andmiseks ründelennukeid ja muid "jäiga surve vahendeid".
    Ma loodan, et sina jääd oma tahte läbisurumisel siiski pehme surve vahendite juurde. Eelkõige on see ikkagi naiste enda valik, mitut ala nad tahavad teha, mis muidugi ei tähenda, et küsimus ei vääriks arutelu.

    ReplyDelete
  3. Võidetavalt 11. juuni.

    ReplyDelete
  4. Ei käinud?
    Või läks perse?

    ReplyDelete
  5. Käisin ikka, kui's muidu. Kui vittisin, siis mingipäev kirjutan väikese toreda kokkuvõtte üritusest siiagi.

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site