Proovi sellega otsida!

Custom Search

Jun 27, 2011

Uskumatu, SKANDAAL !

Üle dekaadi on juba müüdunud viimasest suuremast kümnevõistlusega seotud skandaalist, kui siis veel mitte riigikogulane Erki end lausega:" I don't feel it, I don´t feel it!" olümpiavõitjaks seletas.


Kurvastusega pean teatama, et on juhtunud midagi sama kõmulist ning sama häbiväärset, mis kümnevõistlusemaailma aluse maa kõvasti vappuma paneb. Nimelt, selleaastase Ülenurme Suurvõistluse tulemused on VÕLTSITUD! Kõigile esimese otsa meestele on punkte mõnuga juurde väänatud. Nõrgemale seltskonnale, alates võistlejast Vallo Varik ja lõpetades võistlejaga Vuss Villem, on punktiarvestusega räigelt taha keeratud. 


Probleem on selles, et 100 meetri tulemused on punktidesse konventeeritud automaatajavalemi põhiselt. Meil teatavasti võetakse aega ju aga käsitsi. Seega on keskmiselt umbkaudu 50 punkti per kärss juurde väänatud. Kuna Vuss oli ainuke, kes sajas punkte ei suutnud koguda, siis temaga on kõik hästi. 

5 comments:

  1. Tundub et hoopis Tõnni urruauku on usinalt masseeritud.

    Kui sa hoolega tabelit vaatasid, siis käsiaja märk "(k)" oli aegadel ilusti juures. Probleem oli hoopis selles, et ajas oli punkti asemel kasutatud koma.

    Sa Tõnn täienda parem olma parimate tulemuste tabelit.

    ReplyDelete
  2. Uskumatu! Korraldajate vassimine jätkub!

    (K) oli ilusasti juures ja vahet pole, kas oli punkt või koma, vähemalt minu tulemuse taga olid täpselt samad punktid, mis 14,3 automaatajavõtu korral saaks.

    paremate tulemuste tabelit ei saa hetkel täiendada, kuna puuduvad paremad tulemused. Käisin isegi Loksa staadionil kaugust hüppamas, aga head tulemust ei tulnud kuskilt.

    ReplyDelete
  3. Tegelikult 14,3 ja 14.3 automaat- ja käsitulemused annavad meie kalkulaatoris ikka neli erinevat punktisummat...

    ReplyDelete
  4. No kuulge, mis vahet siin on, kas oli käsiaeg või koma või punkt või koolon või hüüumärk. Paljud kannatasid, kuid piltlikult öeldes on üks mees meie kõigi pattude eest verisena ristile naelutatud ning jäetud sääskede, kotkaste ja konnade nokkimiseks kõrvetava kõrbepäikese kätte vedelema.
    Vuss pingutas samapalju või rohkemgi kui kõik teised. Võtkem minutike ja mõelgem selle ebaõigluse
    peale, mis talle osaks langes... ja siis võite komasi ja urruauke edasi otsida.

    ReplyDelete
  5. Kuuselempsi kommentaar oleks kindlasti ülevaatlikum!
    Võistlusest ei ole siis sel aastal plaanis rääkidagi?
    Ja kuhu on kadunud võimalus valida postituse alt "paras jobukakk" ?

    ReplyDelete

 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site