Proovi sellega otsida!

Custom Search

Mar 21, 2011

Kartulid

1 lugeja mõtteavaldust
Kunagi ostsin poest kilo või paar kartuleid. Suurema osa olin juba sihtotstarbeliselt ära tarbinud, mõned õnnetud olid veel kotipõhjas järgi ning pesitsesid köögis laua peal. Ühel kenal päikesepaistelisel hommikul arvasin, et on sobiv hetk viimased kartulad patta pista. Avasin koti ja avastasin jahmatusega, et rotid on koos koorte ja mullaga pool kartulipoissi nahka pistnud. Lähemal vaatlemisel selgus, et hambajäljed mugulal ei kuulu mitte närilisele vaid inimesele. Siis oli kõik selge, Vuss oli ju eelmine päev joomas käinud...

Spordist

0 lugeja mõtteavaldust
Peamiselt mitterahuldava tervisliku seisundi tõttu pole sellega viimasel ajal aktiivselt tegelenud. Aga homsest jälle trenni!

Mar 17, 2011

Inju KEK on surnud

1 lugeja mõtteavaldust
Kunagi noorena sai tihti käidud kontsertidel, kus esines muusikuterühm, kes varjus nimetuse Inju KEK taha. Oli selline jubeda möllu punt, kes proovi teinud ja laval lällates võitis eriliste probleemideta publiku sümpaatia. Bändimehed jõid ja lõbutsesid nagu tuntud hevimees Gunnar Graps.

Tänapäeval üritab eelainitud vokaalinsrumentaalansambel endale uut elu sisse puhuda. Aga mehed on vanad ja väsinud nii vaimselt kui füüsiliselt. Enne esinemist teevad proovi. Ja proov on ka nii lahja, et jutt keerleb esitavate lugude järjekorrast uute duurideni. Vana harjumuse tõttu võetakse proovi ajal ka napsu, aga see tegevus vajub miskipärast nii ära, et poolik pudel õlut jääb põrandale vedelema ja südaöö paiku lähevad kõik kainelt laiali.

Mar 10, 2011

Sotsioloogiliste uuringute tulemuste kokkuvõte

2 lugeja mõtteavaldust
Hiluti sai läbi viidud suur kümneid inimesi hõlmav küsitlus antud blogilugejate hulgas.
Ega midagi eriti ei selgunudki, kui siis võibolla ainult see, et blogi loevad inimesed kõigist ühiskondlikest klassidest.

Üks nukker tulemus siiski veel, sellest ei tahaks kohe väga rääkidagi... Ma ise tubli spordimehena ei saa kuidagi alkoholi (liig)pruukimisse hästi suhtuda, sellele vaatamata on enamik lugejaid suuremad või väiksemad viinaninad. Paljud on isegi nii palju napsutanud, et peavad end sama kõvaks joodikuks kui Vuss. Et teid maa peale tagasi tuua, siis kõva joodik on see tegelane, kellega Erkki Hüva tänaval suhtlema tuleb. Väikesematele topsikallutajatele teadmiseks, et Hüva on seesugune härrasmees:

Mar 6, 2011

Kaamerat oleks tarvis

3 lugeja mõtteavaldust
Olin täna jooksmas käies sarnase olukorra tunnistajaks.
Sama umbjoobes meeskodanik roomas mööda maanteed Viljandi poolt Tartusse, autod sõitsid ühelt ja teiselt poolt mööda. Härra upitas end küll vahepeal ka püsti, aga siis roomas jälle keset teed edasi. Keegi tema pärast eriti kiirust ei vähendanud ning ei väljendanud enda reageeringut ka mingil muul moel.

Mar 2, 2011

PEP lõpplahendus ja telgitagused

6 lugeja mõtteavaldust
Alates veerandfinaalidest iseloomustas Junn igat duelli, kui gigantide heitlust. Ilmselt aitas tal sellisele järeldusele jõuda eelnevalt tarbitud paras annus mõdu. Üldiselt on PEP muutumas aasta-aastalt aina rohkem alternatiivpõrandaalusestjoomingust peavoolulaiatarbemassiürituseks. Ega areng pole iseenesest ju halb, aga üritus ise vajaks ka väikest reformi, et ajaga kaasas käia. Lõhidalt kokku võttes, peaks järgmisel aastal rohkem pudeleid kaasama. Võiks mängu võtta kõik Eestis müügil olevad 2 liitrised või suuremad plastikballoonid. Kohe meenub kunagi maitstud Grossi Roheline Elektra, mis, ma kardan, võib isegi Säästu Kange troonilt tõugata.

Aga aitab tulevikus heietamisest ja suundugem tagasi minevikku, ehk siis PEP 2011 juurde tagasi.
Esimeses laki luuserite jõukatsumises jäi Eesti rahva seas suurt populaarsust nautiv Bock selgelt alla Mustale Jääkarule. Kahjuks ei ole säilinud andmeid, et kes kelle poolt või vastu hääletas.
Teises veerandfinaalis ristasid topsid C-alagrupi võidumees Taurus ja Presidendi Pilsner, loomulikult ei jätkunud pilsneril võiduks piisavalt maitsetugevust.
Säästu Kangele astus julgelt vastu Presidendi 8, aga sai haledalt peksa ja joodi ära.
Kõige tasavägisemaks osutus Diisli ja Rohelise Lahja Karu taplus. Võitjana väljus mängust Karu.

Juhtus nii, et alates poolfinaalidest olin mina köögitoimkonna ja serveerimise eest vastutaja. Kui ma nüüd päris ausalt ütlen, siis joodud alkohol oli veidi oma tööd minu kallal juba teinud. Jalad ei fokuseerinud enam kõige paremini, käed olid tõntsid, silmadel oli tasakaaluga probleeme. Samas olin täie mõistuse juures... no niivõrd kuivõrd.

Jõudsimegi esimese poolfinaalini. Siin said kokku Taurus ja Must Karu. Siinkohal on ajalugu veidi auklik, sest mulle pole teada kuidas ja millise tulemusega see duell lõppes (kui keegi kohalolijatest peaks midagi mäletama, siis andku teada). Igatahes finaali pääses Karu Must. Ja hea oli, et nii juhtus, sest Taurus oli kahtlaselt ära aurustunud ja seda oli pudelipõhjas vaid mõnesajad hädised tilgad järel ja finaalis poleks teda ilmselt kõigile jätkunud.

Teine poolfinaal oli vähem segane, sest siin võistlesid Säästu Kange ja Lahja Karu.
Täpselt pole teada, aga üks ambaal hääletas Kange vastu. Aga kui ma nüüd veidi meenutan, siis see olin vist mina ise.

Kolmanda koha selgitamine oli kõige huvitavam protsess. Ühtedesse topsidesse valasin Karu õlut ja siis olin lõhkise küna ees, et kumba kahest teistesse topsidesse villida. Pikalt mõtlesin, siis taipasin, et ainult finaali jõudnud võistlejad ongi järel. Tauruse, kes oleks pidanud võistluses osalema, pära oli juba varem ära tarbitud. Ei jäänudki muud üle, kui ainult ühed topsid serveerida. Vuss oli ainuke, kes taipas, et midagi on valesti, aga teha polnud midagi ja Lahja Karu hääletati kolmanda koha vääriliseks.

Tähelepanelikumale lugejale on juba selge, et finaalis kohtusid Säästu Kange ja Must Karu. Kaks Gašat, kes on Virumaalt pärit, olid Viru Karu poolt, aga teised, kes pole Virumaalt, andsid oma hääle Säästu kangele, kes krooniti võitjaks.


Täpselt pole teada millal õnnetus juhtus, aga PEPi käigus sai rämedalt peksa meie (mitte Gaša!) käimla vesiklosett. WC põrand oli kaetu lainetava veekihiga. Täpsemal uurimisel selgus, et loputuskast ja pott olid teineteisest lahti ühendatud. Õnneks, olen ma kuldsete kätega mees ja tegin asja korda. Kuigi ega see kerge ei olnud, sest tualetti oli vahepeal sihtotstarbeliselt kasutatud ning aroomid ei olnud ni meeldivad, kui nad on Kalevi komivabrikus. Tunne oli umbes täpselt selline:
 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site