Proovi sellega otsida!

Custom Search

Feb 26, 2011

Veel PEPist

0 lugeja mõtteavaldust
A alagrupp

Võistkonnad:
Presidendi 8
Bock
Karu Ice
Lahja Karu

Selgelt jäi viimasele kohale jääkaru jääõlu. Arvestades et mingi aasta jäi see õlu piinlikul kombel kolmandaks, siis võeti selle pära joomine ette ülevoolavate rõõmuhõisete saatel. Kolmandale kohale platseerus enda kohta äärmiselt nõrga tulemusega Bock tüüpi Bock õlu. Samas oli tema esitus piisavalt muljetavaldav, et õnneliku kaotajana järgmisesse ringi edasi pääseda. Teise koha vääriliselt esines presidendi nimeline õlu Presidendi 8. Piinlik teataa, aga alagrupi võidu võttis kõige lahjem (4,9%) tegija - roheline karuõlu.

Selle piinliku tulemuse üheks vabanduseks peab mainima et, vaatamata minu vastuseisule, topiti kõik pudelid enne algust Snaige külmkappi. See aga teatavasti tapab suure osa meeldivast plastikõlle maitsest. Veidi hiljem mõistsid teised degusteerijad, et mul oli järjekordselt õigus ja pudelid tulid kapist välja.

B alagrupp

Võistlustulle astusid:
Säästu Kange
Blond Ice
Presidendi Pilsner
Must Karu

Häbiväärsele viimasele kohale jäi õigustatult Blond Ice, kes mõned head aastat tagasi kogu võistluse kinni suutis panna. Järjekordselt külas pärajoomise algul vali aplaus. Kolmanda koha saavutas kange tegelane Must Karu, samas oli ta ainuke, keda Säästu Kange alistada ei suutnud. Kindla teise koha võitles enesele pilsner  Presidendi Pilsner. Väärika alagrupivõidu võttis suurfavoriit Säästu Kange.

Hilem nimetati B-grupp surmagrupiks, veel hiljem nimetati B-grupiks tagasi, kui selgus, et üks edasipääseja oli pilsner.

C alagrupp

Maitsmisele kuulusid:
Disel
ALeKukk Pilsner
Gold Mine
Taurus



Mitte väga kindlalt, kuid siiski piisava varuga, jäi viimasele kohale ALeKukki Pilsner. Kolmanda koha saavutas sama punktikogusega kuid veidi paremate väravatevahega ainus suures pudelis õlu (2,5l) ja samas ka ainuke välismaa esindaja Gold Mine. Kuna tulemus oli täpselt võrdne B-grupi kolmanda koha omaniku Musta Karuga, siis tuli kahe viimatimainitu vahel korraldada ümberjoomine. Selle võitis suure või väikese eduga (keegi enam ei mäleta) eestimaine tegija. Alagrupi teiseks ronis Diseli nimeline õlu, kes leppis kõik kolm kohtumist viiki. Selgelt kõige kõvema maitsega plastik oli selles grupis Taurus.

Järjejutt PEPist jätkub homme või ülehomme.

Häda ajab Taurust jooma.

PEP 2011

0 lugeja mõtteavaldust
 On mõned traditsioonilised üritused nagu Rocksummer ja Õlletest, mis iseenesest on küll rahva seas populaarsed, aga samas mitte piisavalt sügava sisuga, et püsima jääda. On ka teistsugused üritused nagu Meie Mehe suvetuur või PEP, mis lihtsalt poevad igale endast lugu pidavale inimeseloomale hinge või krae vahele ja on seega ajatult jätkusuutlikud.

Lühidalt oli seekordne PEP selline, et kui ärkasin, siis oli rahvas palloonidega ukse taga. Aga kuuldus heast üritusest on rahva seas levinud ning ettevõtmine on muutunud liiga grandioosseks, et seda meie väikeses katusekorteris läbi viia ja seekord toimus ettevõtmine Gaša tagasihoidlikus peosaalis.

Hea ja meeleoluka õhustiku loomiseks oli varutud suurel hulgal äärmiselt halba muusikat.

Veel enne, kui saime degusteerimisega pihta hakata, juhtus selline veider lugu, et lasin kogemata enda topsi tilgakese odekolonni "Hugo Boss". See takistas õhtupooliku esimeses osas plastikõlle võimsa aroomi hindamist. Samas oli ka maitse tajumine häiritud, aga seda hoopis teisel pühjusel. Nimelt olin eelmisel õhtul külastanud Reggestiilis alternatiivaktsiooni ja sellega seoses tarbinud suuremas koguses erinevaid etanooli sisaldavaid tökateid, mis tekitasid mulle järgmiseks päevaks halva enesetunde, mida võib ka pohmakaks kutsuda, ja sellepärast oligi algul õllede maitsete eristamisega probleeme, sest kõik olid maitsetud nagu nad oleksid Rootsis tehtud.

Vaatamata raskustele hakkasime vapralt degusteerima. Üks õlu võitis teist, teine jäi kolmandaga viiki, aga siis võitis jällegi neljandat ja mõni kaotas ka. Vahepeal tegi keegi nalja ja siis joodi pärasi ja tehti vel paar nalja, kuulutati Säästu Kange järjekordselt kõige maitsvamaks plastikõlleks ja mindi magama.

Selline siis oligi kogu üritus.

Jää kanalile, sest järgmises osas täpsustame fakte ja vastame muuhulgas järgnevatele küsimustele:

1. Kelle voodisse ja kellega Gaša magama jäi?
2. Kas Taurus ka osales ja kuidas ta nii kahtlaselt kiiresti otsa sai?
3. Kas kellegi WC hakkas uputama ja mis edasi sai?
4. Kuidas juhtus nii, et kolmanda-neljanda kohamängus osales ainult üks õlu?
5. Kas midagi huvitavat ka juhtus?

Üks plastik on hullem kui neli klaasis.

Feb 23, 2011

Hoiatus!

4 lugeja mõtteavaldust
Homme on PEP, vedage ennast kohale, nimelisi kutseid ei tule!

Feb 14, 2011

Küsitlus

3 lugeja mõtteavaldust
Täna tekkis minu väikeses vesipeas küsimus, et kas blogilugejad on lihtsalt kiibitsejad või on nad samaaktiivsed sportlased, kui mina seda olen. Seega panin küsitluse püsti. Ootan aktiivset osavõttu.
Vihjeks veel nii palju, et trepist üles või poodi kõndimine ei ole trenn, bussi peale jooksmine ei ole trenn, seks ei ole trenn, kõrtsust koju roomamine ei ole trenn, jne...

Teistmoodi jooksmine

2 lugeja mõtteavaldust
Avastasin, et kui mitteharjumuspärasel kellaajal jooksmas käia, siis võib hoopis teistsuguse elamuse osaliseks saada. Algul oli harjumatu, et igalpool on valge nagu pilvepeal. Harjusin ära ja olin hämmeldunud, et valgel ajal on jooksuraja ääres kõik teispmoodi pimedaga võrreldes.

Ole julge ja proovi ise ka valges jooksmist, soovitan!

Feb 11, 2011

?

0 lugeja mõtteavaldust
Vabandust, üks hästi kiire küsimus, kui tohib küsida, siis tahaks teada, et huvitav miks meil paat vannitoas on?

Feb 8, 2011

Niisama lora

0 lugeja mõtteavaldust
Eile juhtus selline vahva lugu, et jooksin ühest tee ääres passivast kassist mööda. Aga kass ei jäänud passima, vaid asus mind vaikselt jälitama. Oli mind mõnda aega juba jälitanud, kui jõudis laternavalguse kätte ja siis ma nägin, et kass oli hoopis rebane.

Paar päeva varem juhtus teine vahva lugu. Seisime Gašaga Möku ees, kui meie juurde astus üks noorema poolne noormees. Teretas ja teatas, et kuigi lähiümbruses viibib veel sadakond inimest, siis tuli ta meiega juttu rääkima, sest me pidavat olema kõige sümpaatsemad. Teeb tuju heaks, et noorus ei olegi täiesti hukas!

Feb 1, 2011

Küsimused

3 lugeja mõtteavaldust
Mis firma kingad sul on?
Kelle õlu see on, mida sa jood?
Mis sul viga on?
Kas ma pean teadma, kes see Urbo Vaarman on?
Kus sa esimesel detsembril käisid?
Miks sa mulle kunagi lilli ei kingi?
Mis su blogiga juhtunud on?

Vot selliseid keerulisi küsimusi on minu pihta suunatud viimasel ajal. Piinlik lugu, aga oskan ainult kõige viimasele küsimusele vastata. Seda ma siin teengi nüüd! Midagi ei olegi juhtunud, ma olen lihtsalt elanud igavat ja suurte sündmustevaest tavalise lihtsa inimese tüütut halli elu.

Ükspäev siiski juhtus midagi märkimisväärset. Käisin Tartu tarbimisusku inimeste Mekas Lõunakas. Olin just oma taaratšeki rahaks teinud, nukrutsesin, et kui ma edaspidi ka nii kasinalt joon, siis võin veel vähem teenima hakata.

Järsku ilmus ei tea kust nagu siil udust minu ette perekond Londo. Sellega seoses ka järgnev rõõmusõnum kõigile, kes last veel näinud ei ole. Poiss pole õnneks Hanneselt midagi pärinud, vastupidi, põnn on igati nägus.
 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site