Proovi sellega otsida!

Custom Search

Jan 14, 2011

Maailma avastamas

2 lugeja mõtteavaldust
Tegin täna kaks olulist avastust. Esiteks, et vormikõver on millegipärast allapoole paindunud viimasel ajal. Aga samas ma teadsin seda juba ja see on peatselt muutumas. Teine avastus oli aga hoopiski huvitavam. Kuna ma oma pulsikella sügisel salapärasel kombel kuhugi Pirita jõe kaldale kaotada suutsin, siis ma laenasin endale asenduskella (Polar F4 - The Polar F4 is Polar's first Women's specific watch). Aga täna oli selline jama, et enne jooksu ei suutnud pulsivöö asukohta lokeerida. Oma suures taibukuses (tegelikult küll Vussi soovitusel) võtsin vana kella vöö ja oh püha hamstrit vana vöö toimis uue kellaga sümbioosis nagu mänd ja riisikas. Kell on siis Polari oma ja rihm Sigma toodang. Vot on alles elu.

Jan 12, 2011

Karske periood

2 lugeja mõtteavaldust
Kui mitte arvestada 1. jaanuari varahommikust erinevate kangete ja lahjemate alkoholi sisaldavate jookide manustamist, kui ära unustada eilne 3 ja poolt õlut ja ükspev peale sauna võetud üks õlu, kui mainimata jätta mingil päeval kahepeale ära limpsitud Vana Tallinna kreemijook ja paar päeva hiljem maitstud šampus, siis ma olen sel aastal täiesti kaine olnud. No tegelikult võtsin ükspäev viisakusest ja külmast üle saamiseks ka klaasikese hõõgveini, aga siiski üldiselt ma peaaegu ei joogi viimasel ajal. Veider tunne!

Jan 6, 2011

...

3 lugeja mõtteavaldust
Praen sibulaid ja porgandeid, lubasin endale hetke puhkust pannilabida liigutamisest, seisan ise ka ei tea miks köögiuksel, ühe käega hoian telefoni vasaku kõrva ääres, teise käega sügan mõnusalt munandeid. Äkitsi, keegi köhatab kusagil läheduses, tõstan pilgu, minu ees seisab naisterahvas ja vaatab mind väga kummalise pilguga. Taipan, et blokeerin tema teed pliidi juurde, teretan viisakalt, lõpetan sügamise, asetan mobiili püksitaskusse ning asun aktiivselt porganeid ja sibulaid edasi praadima.

Jan 4, 2011

Euro

0 lugeja mõtteavaldust
Juhtusin raadiost eile kuulma, et rahvale ei meeldi, et euro tuli ja hinnad pidavat tõusnud olema. Hiljem käisin poes ja seal selgus, et raadio valetab suu sisse!

Minu ees järjekorras seisis uriinihõngulise parfüümiga üleliia lõhnastatud härrasmees, kes päris noorukese müüjanna käest: "Mitu evro?" ning lehvitas samal ajal Hot-nimelist süütevedeliku puhdelit. Olles vastuse ära kuulnud hõikas ta rõõmsal häälel: " Oхоo...хорошо!!"
 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site