Proovi sellega otsida!

Custom Search

Jun 30, 2010

Uudiseid

2 lugeja mõtteavaldust
Alustame kurva uudisega. Tuleb välja, et ma ei saagi suvel staadionit kasutada. Sest mingite imelike seaduste kohaselt ei ole suvel staadionipriipääset olemas. Sitt lugu, aga eks ma püüan ilma hakkama saada.

Teine uudis on selline, et viskasime Vussiga eile hunniku riideid ja muud rämpsu minema. Esiku kapi ülemise riiuli vasakpoolsest nurgast tuli välja legendaarne spordijalats. Hiljem leidsin veidi teisest kohast ka teise. Legendaarsed on need sellepoolest, et just neis tossudes tegin ma oma esimesed sammukesed saamaks suureks kümnevõistlejaks. Imetlesin neid mõnda aega heldimusega, siis avaldas Vuss arvamust, et need on järjekordne hunnik sitta, mille võib minema visata. Ma küll protesteerisin ja tuletasin talle meelde, et hiljuti oli kõrgkultuuriväljaandes elu24.ee uudispomm sellest, et hiljuti surnud kuulus valge neeger, kellel nina näos hoidmisega kunagi väikeseid probleeme tekkis, müüs oma valge kinda 200 tuhande USA raha eest maha. Üritasin Vussile selgeks teha, et ma olen ka ju kuulus ja äkki keegi ostab mu armsad tossud 200 krooni eest ära ja paneb muuseumi või kuhugi. Aga Vussil oli veel üks argument - need pidid haisema. Nii ma nad ära viskasingi. Kurb, eksole?

Kolmas uudis on paksust vanamehest, keda ma ükspäev terviserajal nägin. Vana oli sama suur kui Baruto (natuke liialdan vist) ja sama vana kui Anu Saagim(jälle liialdan veidi, mehed ei elagi nii vanaks). Igatahes oli ta paks ja vana. Vaatamata sellele jalutas vana otsejoones kohta, kus kaks vertikaalset posti on maasse torgatud ja et postid pikali ei kukuks, siis on üks horisontaalne tala nende vahele keevitatud. Vana hüppas üles ja haaras kahe käega talast kinni. Tol hetkel suhtusin temasse samamoodi nagu pärissportlased minusse suhtuvad, kui must suure hooga, nii et sitta pritsib, mööda jooksevad.
Vana tegi tala otsas rippudes lõuatõmbeid - tegi ühe, tegi kaks, tegi ka kolmanda, aga sellega asi ei piirdunud - ta tegi neid 16-18 tükki. Imestasin, et kuidas see üldse võimalik on. Hiljem kui vana oli edasi jalutanud läksin proovisin ise ka. Tala oli vastikult suure ümbermõõduga, mul oli raskusi seal niisama rippumisegagi. Lõpuks punnitasin ikka neli ära. Päris piinlik lugu!

Neljas uudisenupp on järgmine. Ükspäev (pühapäev vist kui ma ei eksi, aga ma võin vabalt eksida, sest ükspäev ma juba ühe korra eksisin, vähetõenäoline aga seda võib ka teist korda juhtuda) jooksin siis sellel terviserajal. Keset jooksu tabas mind püha vaim või kõrgem võim või midagi muud ülevat ja tegi mind nägijaks. Või tegelikult läbinägijaks. Sain aru, et selle hakkokaspuitkattega 1500 meetrise raja nimi on puhas iroonia. Terviserada kulgeb ümber kopsukliiniku, kus ravitakse ja hoitakse tuberkulootikuid (sellist sõna vist tegelikult olemas pole?). Kui lahtist tuberkuloosi ei õnnestu külge saada, siis mõne muu kopsuhaiguse võid ikka saada, sest 1/4 rada kulgeb Riia maantee kõrval. Viimane on teatavasti Tartu kõige saastatum tänav. Haigusi võib vist ka parmudelt saada, kes seal sageli ringi tuterdavad. Infarktialtite inimeste rõõmuks kulgeb trass mööda nii hullumajast kui po-lits-ei peapunkrist. Terviserada - sinna see tervis läheb!

Jun 26, 2010

Statistikat ja plaane

3 lugeja mõtteavaldust
Meisterdasin väikese graafiku, mis näitab, et mitu protsenti eelmise treeningaasta jooksul isiklikke rekordeid parandasin. Ei hakka siin seda pikemalt kommenteerima, tehke oma järeldused ise ja kui peate vajalikuks, siis võite ise kommenteerida.

Ühe tabeli meisterdasin ka. See näitab mu eesmärke, milliste rekorditeni oleks vaja selle aastaga jõuda.


 Ala
 Enne
 Nüüd
 Järgmine aasta
 100m
15,6(k)
 14,2(k)
 14,0
 kaugus
 3,80
 4,68
 4,90
 kuul
 8,65
 8,65
 9,50
 kõrgus
 1,30
1,35
 1,45
 400m
 81,48(k)
 71,7(k)
 68,0
 tõkked
 25,7(k)
 23,7(k)
 21,0
 ketas
 19,75
 24,0
 30,0
 teivas
 1,20
 1,55
 2,20
 oda
 18,25
 19,98
 30,0
 1500m
 8,04.09
 6,18.77
 5,50.0
KOKKU


 3211 punkti

Nende jaoks kellele tabelid ja graafikud liiga igavad olid, siis võib reklaami vaadata.

Millestki ilusast, mis trenni ära jättis

4 lugeja mõtteavaldust
Esmaspäeva hommikul ärkasin, pesin hambaid ja käisin sital. Viimast toimingut sooritades kõlas lõbus heli: "Lurts, lurts..." Taipasin, et see pole õige asi. Lähemal uurimisel selguski üllatus, et kõht oli lahti. Hiljem hakkas valutama ja veel hiljem lisandus kerge palavik ka. Mõnus! Selle pasataudi nahka läks kogu selle nädala treeningtsükkel.

Jun 20, 2010

Geenifoorum 2010

3 lugeja mõtteavaldust
Vanarahvas teadis rääkida, et magavale kassile hiir suhu ei jookse. Vanarahvas oli vist küll vana, aga mitte eriti nutikas või on tänapäeva hiired teistsuguse käitumismalliga.


Üleeile vaatasin televiisori vahendusel kuidas Sloveenia ja USA jalgpalli mängivad. Peale esimest väravat vajusid silmad kinni ja ma suikusin unne nagu magav kass. Siis kui üles ärkasin oli seis juba 2-2 ja kõlas lõpuvile. Samal ajal teatas Vuss, et Londo helistas. Jõudsin veel kõva häälega mõtiskleda, et mis ta mulle seda jutustab, aga siis Vuss lõpetas oma jutu sellega, et pangu ma riidesse, sest meid ootavad kaks kutset Geenifoorumi pidulikule õhtusöögile. Ei hakanud kutse tagasilükkamisega kutsujaid solvama ja sellepärast ronisingi Atlantisesse kohale. Kui kõht täis oli, rahvas minema vajus ja tasuta veini enam ei saanud, siis ei leidnud ma ka enam põhjust seal passida. Kuna kõik teised olid huvitatud jalka vaatamisest, siis läksime Vussiga kahekesi linna peal toimuvat kaema.

Kuna jalgpall hetkel nii populaarne on, siis otsustasime ka ise veidi palli taguda. Muidugi mitte väljakul vaid lauajalkat, selle tarbeks suundusime Illegardi. Et mäng huvitavam oleks, siis tegime tavapärastele reeglitele ühe lisaks. Nimelt sellise, et kes värava lööb, see joob õlut. Reegel vist töötas hästi, sest kordamööda võitsime suht suureskooriliselt. Hiljem lisandus mängijaid juurde. Vaatamata sellele, et ma raiskasin suure hulga energiat sellele, et vastastele selgeks teha, et ma olen tagasihoidlik ja kiida oma suurepäraseid mänguoskusi, aga samas siiski võidan ülekaalukalt koguaeg, arvas üks tüüp ikka, et ma olen rohkem jutu- kui mängumees.

Hiljem kui Zav kinni pandi, siis selle asemel, et koju minna oli vaja botaanikaaeda ronida. Saime sealt tulema täpselt sel hetkel kui turva välja ilmus. Koju ikka ei läinud. Hoopis silla pealt oli vaja vette hüpata. Muidu polnud häda midagi, aga lõin oma anaalava vastu vett ära - ebamugav oli. Vesi oli ka külmem kui ma arvasin. Aga ikkagi oli veel tahtmist teise silla pealt ka vette hüpata. Kuna ma olin ainus loll, kes teise hüppe ka teha tastis, siis teised ootasid kaldal ja mina istusin uue silla ääre peal. Aga kahjuks olen ma juba nii vana ja olen suutnud endale mingi enesealalhoiu instinkti arendada ja ma lihtsalt ei julgenud hüpata. Passisin nagu pingviin silla ääre peal. Nii kaua passisin, kui nägin silmanurgast, et politsei sõidab sillale. Kasutasin oma palju arendatud kiirusvõimeid ja olin momentaalselt ühe hüppega üle käsipuu sillal tagasi ja pistsin paljajalu liduma nagu Kesk-Aafrika valge neeger. Tempo oli umbes 10 sekundit saja meetri kohta, vähemalt tundus nii. Igatahes jooksin ma kiiremini kui võmmiauto. Peale seda läksin ilusasti koju magama.

Järgmisel päeval oli halb olla, aga hea oli see, et trennist oli vaba päev.

Jun 17, 2010

Väike tähelepanek

0 lugeja mõtteavaldust
Tegin täna jõusaalis huvitava tähelepaneku. Osadel aparaatidel on peal joonised, kus kriipsujukud masinat kasutavad, et iga ahv aru saaks, kust ja millega tuleb sikutada või suruda. Joonistel on enamasti mees, aga ühel riistapuul on millegipärast pildil naine. See on see aparaat, millega jalgu harki aetakse.

...

5 lugeja mõtteavaldust
Ega mul tegelikult midagi tarka kirjutada ei ole, aga kuna ma olen üle pika aja terve päeva jooksul oma pead mõtlemiseks kasutanud, siis hetkel tunnen ennast zombina. Nii et antud hetk tundub olevat sobilik, panemaks kirja ühe õpetliku tõestisündinud loo, alapealkirjaga valel on lühikesed jalad.

Hiljuti istusin jõe ääres ja lõunatasin. Samal ajal helistasin Detsibellile. Viimane väitis muu jutu sees, et viibib Tallinnas ja hakkab Tartu poole hääletama. Kuna see info mind nii väga ei huvitanud, siis ma ei pööranud sellele suuremat tähelepanu. Alles õhtupoolele selgus, et tema väide oli olnud sulaselge vahutav vale, sest Kuuse Lemps või mõni muu spordireporter ilmus digiTV kõlarisse ja väitis, et iga kord kui Ronaldo palli saab, siis on rahva seast kuulda Detsibelli.


Ükspäev leidsin netist huvitava lehekülje. Kaks tüüpi on endale võtnud eesmärgiks kümnevõistluses 3000 punkti kokku saada. AHAA, lubage naerda. Neil juba varsti aasta trenni seljataga, aga isiklikud rekordid püsivad seal 1800 kandis. No on ikka amatöörtõusikud! Nii lihtsalt need asjad ikka ei käi ka.

Jun 13, 2010

Nali otsas

5 lugeja mõtteavaldust
Suureks kurvastuseks neile, kes loodavad siit lugeda lõbusaid juhtumisi, mis on õlleuimas korda saadetud, pean teatama, et neid nüüd mõnda aega ei tule. Kahel lihtsal põhjusel, esiteks olen ma pankrotis ja teiseks on laboris kiired ajad. Nii et olude sunnil ma ilmselt mõnda aega väldin igasuguseid lahedaid üritusi.



Viimastel õhtutel olen paar tundi enne magama minekut uurinud erialast kirjandust. Kümnevõistluse ja trennitegemise erialast. Mida rohkem loen, seda enam ma mõistan, et ma ei tea sittagi ja kõik läheb aina keerulisemaks. Igatahes tegin endale praegu alljärgneva treeningkava. Kava selgroog pärineb Kudu raamatust "Mitmevõistlus", sarnast trenni tegi mingil hetkel Tokyo olümpiahõbe Rein Aun. Natuke kruttisin kava endale sobivamaks. Nüüd võiksid kõiksugused eksperdid mu trennikava valikut laita või kiita ja osutada, et mida ma ei peaks mitte tegema, mida võiks lisada või muuta.

Pühapäev  (vabas õhus)
- 20 min jooks, pulss 120-140
- hüpped trepist üles, mõlema jalaga 2x50-60
- 6x200 m ~70% max kiirusest, puhkuseks sörk starti tagasi
- 15 min. lõdvestusjooks

Esmaspäev (staadionil ja jõusaalis)
- 20 min jooks
- 2 ala tehnika harjutamine
- jõusaal
ringtreening (rinna, kõhu, selja, pöia ja reise tagaküljelihastele, mingid 2 asja veel) kas aja või korduste (u. 15-20) peal, raskused u. 60% maksimumist, 2 ringi
rebida ja tõugata võiks ka, kui leiaks kellegi, kes nende ohutult tegemise selgeks õpetaks
- mõned ringid jooksu lõdvestuseks

Teisipäev (õues)
- Tunnike metsajooksu

Kolmapäev (kus iganes soovi on olla)
- Lillegi ei liiguta

Neljapäev (staadionil ja jõusaalis)
- soojendusjooks 20 min
- 2 ala tehnika harjutamine (kui võimalik, siis 2 hüppeala)
- jõusaal, sama mis esmaspäeval
- lõdvestusjooks

Reede (metsas)
- tunnike jooksmist

Laupäev (mõnusas kohas)
- vaba

Sellist tsüklit teeks 2 nädalat ja siis kui enesetunne on hea, siis kolmas nädal veidi raskem ja neljas tublisti lihtsam taastumiseks. Igasugused arvamused on kommentaariumi oodatud!

Jun 11, 2010

Kaste sajab

1 lugeja mõtteavaldust
 Kuigi Jauram üritab pidevalt väita, et sport on nõme ja joomine on lahe, siis elu õpetab, et see päris nii siiski ei ole. Mõtle ise mitu kastitäit õlut peaks ära jooma, et uus kast tasuta saada! Arvutan sinu eest. Kastis on minu teada 24 pudelit või purki, taara maksab 1 kroon (purgi eest saab nüüd ka terve krooni). Üks õlu maksab umbes 13-14 krooni (täna poes vaatasin, ega ma muidu ei teaks!), kasti maksumus on siis 325 raha. Ehk selleks et uus kastitäis laadungit tasuta saada peaks jooma 13 ja pool kasti õlut. Selleks kulub ju ilmatu aeg isegi siis kui kellegi endale appi kutsud.

Palju lihtsam variant on selline, et tee veidi sporti ja kogu mingi hädine 3001 punkti kümne kergejõustiku alaga kokku ja kaste sajab kui oavarrest. Mul on praegu juba põhimõtteliselt 4 kasti kokku kogutud. Nende kättesaamine on vaid vormistamise küsimus.

Nii et minu järeldus on selline, et sporti tehes saab lihtsamalt täis juua kui juues.

Kui keegi on minu edu suhtes vähem optimistlik kui mina või on lihtsalt ilus, tark ja osav, siis võib end julgesti kastilisti lisada. Kui ma ei saa 3001 punkti kokku, siis saad ülilihtsalt ilma mingi vaevata endale kasti õlut või kui seda ei taha, siis võime siidri või vitsi peale ka mängida.

Kümnevõistluse kodulehel on uued pildid üleval!

Jun 8, 2010

Uued kastid

9 lugeja mõtteavaldust
Nagu varem juba mainitud sai, siis jätkan nii blogi, õlut täis kastide kogumise kui ka tipptasemel kümnevõistlemisega. Uuesti proovida 3000 punkti koguda oleks liiga lihtne ja igav. Aga lihtsad ja igavad ülesanded pole minu jaoks, seega sean lati kõrgemale ja järgmise aasta eesmärk on 3001 punkti kokku saada. Ja et asja veel põnevamaks ajada, siis seekord teeme kast kasti vastu. Kuna ma arvan, et on pisike võimalusepoiss, et saan vähem punkte, kui loodan saada, siis ma ei saa piiramatul hulgal kaste välja lubada. Nii et, kes tahavad kastikampaanias osa võtta, kiirustage!

Hetkel on nimekirjas ainult üks austatud nimi. Selleks on selleaastane üldvõitja Jauram. Nimekiri on avatud, soovijad võivad end kirja panna.

Aga hoiatuseks ütlen seda ka, et läbin järgmise aasta kümnevõistluse ilma dopingut kasutamata, kuna peale kümpi saunas tulid Ott ja Lõks välja omapoolse kastinimekirjaga. Selle tingimused on järgmised: i)pean koguma 2500 punkti ii)enne igat alat pean puhuma ja promill ei tohi olla suurem kui ümmargune null. Kui tingimused täidetud, siis lubasid mõlemad mulle kasti õlut tuua. Purjus peaga tundus igati mõistlik diil ning nõustusin sellega.

Jun 6, 2010

Kümnevõistlus

1 lugeja mõtteavaldust
Lihased on valusad, halb on olla, aga võistlus on elusana läbitud. 3000 punkti piir jäi küll napilt alistamata, kuid jään oma võistlusega siiski rahule!

Kuna üritus on läbi, siis võiksin nüüd blogi kinni panna. Aga ometi ma ei tee seda, sest järgmine aasta on ka kümnevõistlus ja mul on juba uued ning suuremad plaanid silme ees. Sellest lähemalt mõnel teisel päeval, praegu väike kokkuvõte selleaastasest võistlusest.

Päev algas väga halvasti - pidi enne kukke üles tõusma, et õigeks ajaks staadionile jõuda. Sain küll vara üles, aga ikkagi õnestus pool tundi hiljaks jääda. Mõnusalt negatiivne üllatus oli see, et avastasin hommikul, et võistluskostüüm on perse koha pealt katki. Haarasin niidi ja nõela ning tegin oma osavate sõrmedega august mitteaugu.

100 meetrit -14.2s, 253 punkti, isiklik rekord
Oleks võinud veidi kiiremini joosta, aga üldiselt olen rahul. Isegi Nukist jooksin kiiremini! Üllatavalt lihtne oli joosta. Kui varasemalt on sada meetri tulemus sõltunud taktika valikust, et valida õiged kohad, kus spurtida ja teised kohad kus aeglasemas tempos lõpu poole kulgeda. Seekord tulistasin stardist finišini nii kõvasti kui torust tuli. Et veel kiiremini joosta, selleks peaks kiirusetrenni tegema.

Mällar oli mu tulemusest vaimustuses ja arvas, et ma olen vist päriselt ka trenni teinud mitte ainult naljatanud.

Ala võitis Smaddy, ajaga 15.9.

Kahe esimese ala vahel kutsuti kokku tarkade meeste konsiilium, et otsustada, millist särki edaspidi rännutada. Pärast tulist vaidlust, mis oli tegelikult suht loid, otsustati, et võitis särk number 2, seda võib imetleda siin pildil.Vana särk on muuseumi eksponaadina Mällari käes.

Kaugushüpe - 4.68m, 323 punkti, isiklik rekord
Eesmärk oli hüpata 4.56, sellega sain ilusasti hakkama, võib rahul olla. Kuigi tegelikult tundsin, et oleks suutnud veidi veel kaugemale hüpata. Aga ega palju puudu ei jäänud, et oleks üldse nulli saanud. Ei sanud kuidagi hoojooksu korda, kuigi märkisin stardipunkti mõõdulindi abiga.

Ala võitis ainuke alla neljameetrimees president Tuul.

Kuulitõuge - 8.15m, 323 punkti
Täielik fiasko! Ei oska kuidagi sellist tulemust õigustada. Proovikatse lendas ka 9 meetri joone peale ja selle ma viskasin poole jõuga. Igatahes selles tulemuses olen äärmiselt pettunud.

 Võitis Ivo, tulemusega 5.45. Huvitav, kuidas nii vähe üldse võimalik heita on?

Kõrgushüpe - 1.35, 283 punkti
Pole paha! Oleks muidugi võinud ka 1.40 üle saada, aga seekord ei õnnestunud. Ilmselt jäi see selle taha, et vaatamata valjule protestile ei lubanud kohtunike kommitee mul alustada soovitud algkõrgusel. Nad õigustasid endid sellega, et isegi matt on kõrgem kui minu poolt soovitud kõrgus. Nii mul läkski rütm sassi ja ei saanud enam paremat tulemust kirja.

Võitis Ivo meeter kahekümnega.


Kõrgushüppe ajal toimus ka suur Bocki loosimine, milles osalesid kõik blogi külalisteraamatusse allkirja andnud inimesed. Külalisteraamat on avatud, nii et kes pole ennast üles täheldanud võib seda lahkesti teha. Loos oli algusest lõpuni väga aus.
Siseministeeriumit esindava kontrollorgani kohuseid täitis Vuss.
Loosimise viis läbi Vuss.
Üllatuslikult osutuks võitjaks Vuss.

400 meetrit - 71.7s, 105 punkti, isiklik rekord
Olen oma sooritusega väga rahul. Isiklik rekord paranes ligikaudu 8 sekundit. Heale tulemusele aitas kaasa Veiks, kes sõitis rattaga raja kõrval ja ergutas.

Ülekaalukalt võitis Jauram ajaga 94.7.


110 meetri tõkkejooks - 23.7s, 105 punkti, isiklik rekord
Aeg on varasemate aastate tulemustega võrreldes ilus, aga oleks võinud paremini esineda. Esimesest viiest tõkkest hüppasin kolmest vale jalaga üle. Terve jooksu valdas mind tunne, et peaks pingutama, aga ma ei teadnud kuidas täpselt.

Võitis jälle ülekaalukalt ja jälle oli võitjaks Jauram, rekordi ajaks märgiti 37,9. Jaurami jooks oli äärmiselt vaatemänguline. Ta ei ületanud ühtegi tõkked samamoodi kui eelmist. Mõnest sai üle ronides, mõnest rullis ennast üle, mõnest jooksis lihtsalt läbi. Ma kahtlustan, et ta oli selleks hetkeks spordijoogiga veidikese üle tiitrinud.

Kettaheide - 16.92, 215 punkti
Absoluutne põrumine, täielik katastroof. Ilmselt oli mul ka see spordijoogi tiiter üles aetud selleks ajaks. Igatahes tegin ringis ainult neid liigutusi, mida ei peaks tegema ja ega nii tulemust ka ei tulnud.

Mõni suutis aga veel vähem heita, võitis Mikk 13 meetri ja 15 sentimeetriga.

Teivashüpe - 1.35, 33 punkti
Sama jutt - tulemus sitt. Ühe katse sain tegelikult juba 1.50 ka üle, jalad olid matil ilusasti, aga siis tõmbasin kogemata käega lati maha.

See ka ainuke ala, kus ma alavõidu sain. Tõsi küll, tegelikult ainult pool võitu, sest Ivo suutis mu sooritust korrata.

Odavise - 19.98, 161 punkti, isiklik rekord
See on ka kaine peaga raske ala, aga minu pea sel hetkel ei olnud just kõige kainem. Mis siin ikka rohkem kommenteerida, peab selle endale selgeks tegema!

Napilt võitis Jauram, kes saatis 800 grammi alumiiniumi maksimaalselt 19 meetri ja 48 sentimeetri kaugusele.

1500 meetri jooks - 6.18.77, 193 punkti
Suurepärane! See oli kõik, milleks ma võimaline olin. Olen väga rahul!
Kuna eelnevalt oli Londo ja Veiksiga sõlmitud diil, et kui jooksen alla 7 min, siis nad ostavad mulle kasti kesvamärjukest. Nii seadsingi endale eesmärgiks 7 min piir alistada. Kuna kartsin, et ei oska ise õiget tempot leida, siis viisin konkurentide seas läbi väikese küsitluse. Saadud vastuste põhjal valisin endale kõige sobivama jänese. Selleks oli Kont. Kont jooksis plajajalu nagu neegrid vanasti. Ta lendas kohe stardist nii kiiresti minema, et peale esimest sadat meetrit mõtlesin juba, et ma ei jõua tal sabas püsida. Õnneks siiski suutsin.

Varem on ikka nii olnud, et kui jookse seda poolmaratoni, siis pingutan küll, aga ikka suudan ringi vaadata või vähemalt tean, mis ümberingi toimub. Kui kaugel lähim konkurent ees- ja tagapool on, isegi seda jõuab märgata, kes parasjagu juhib, kuigi see on nii kui nii alati Nuki. Seekord nägin ainult Kondi jalgu. Lõpus ei näinud neid ka enam, aga protokolli järgi lõpetas Kont minust vähem kui sekund varem, nii et ma eeldan, et ma siiski pidin ka lõpus ta jalgu nägema. Pärast jooksu lebasin veel vähemalt kümme minutit murul pikali, lihtsalt ei suutnud varem püsti tõusta. 

Ala võitis Vuss ajaga 9.09, kuigi nagu ma hiljem kuulsin, siis tegelikult oli selleks ajaks kui Vuss lõppu jõudis stopper juba välja lülitatud ja tema aeg on umbes päikese järgi välja arvutatud. Aga selle eest sai Vuss kaks korda finišeeriseerida, esimesel korral heitis ta murule pikale ring enne lõppu ja arvas, et asi ongi läbi, aga siis aeti ta rajale tagasi.

Kokku - 2043 punkti, 17. koht 22 osavõtja seas. Jään rahule.

Algul kuulutati võitjaks Smaddy, aga siis selgus, et Smaddy on juba koju ära läinud ja tegelikult sai Jauram mõned punktid vähem, kuid ei lõpetanud viimast jooksu. Siis otsustati reegleid muuta ja ma andsin võitja rändsärgi, millega ma just saunas olin käinud, uuele võitjale edasi.

Tulemusi ja pilte leiab siit.

Õhtul käisin linna peal ja kaotasin kaabu, seljakoti ja võib-olla veel midagi. Telefon läks ka veidral komel puruks.

P.S.  Tänud kastilubajatele, kelleks olid:
Võite oma kastid ise tühjaks juua! Maiduga oli selline kokkulepe, et kui saan alla 2k, siis pean mina talle kasti ostma, aga 2000 tuli täis nagu niuhti. Lauraga oli sarnane kihlvedu, ainult piiriks oli 2500. Seda ma täis ei saanud kahjuks, nii et Laura võitis, aga kasti ma talle seekord ei osta, sest ta kaotas hiljuti mu fotoka ära.

Nii et kokkuvõttes jäin kogu üritusega tänu Veiksile ja Londole ühe kastiga plussi.














Jun 4, 2010

Pildid

5 lugeja mõtteavaldust
Mõned meeleolukamad kaadrid paari viimase aasta võistlustest. Neile kes veel kahtlevad, kas tulla või mitte.


Jun 3, 2010

Olen hirmus

5 lugeja mõtteavaldust
Kuuldused mu hirmkõvast vormist on levima hakanud. Ükpäev juhtus nii, et Londo liikus instituudi ühest koridori otsast teise jõudmiseks roomates. Üks jalg oli sidemetes ja ta ise väitis, et mingi õnnetus juhtus, kastiauto sõitis üle jala või kukkus suure kuuse otsast alla. Järgmisel päeval sidet enam polnud ja ta lonkas ka hoopis teist jalga, aga väitis, et ta ei võistlegi kümnevõistlusel.

Siis järgmise päeva õhtul jõudsid minu kõrvu kuuldused, et Veiks on võistlusele eelneval päeval välismaal ja ei jaksa võistlusest osa võtta.

Kellelgi veel mingeid haledaid vabandusi on?

Võiks siis vähemalt midagi originaalsemat välja mõelda. Ükskord ammu pidin ühele õppejõule selgitama, et miks mu kodutöö õigeks ajaks valmis pole saanud, siis teatasin, et mul oli töö juba peaaegu valmis, aga siis lõi arvuti heleda leegiga põlema, nii et terve maja oli tossu täis.

Vedage mõlemad ennast kohale ja võistelge! Hädaldades kaugele ei jõua!

Mainitud tegelastega seoses ka järgmine jutt. Londo lubas, väitis et veiks on ka asjaosaline, mulle kasti õlut osta, ilma et ma 3000 punkti kokku saaks. Selleks peab ainult 1500 meetrit alla 7 min läbima. See oleks ilmselt ka täitsa võimalik, aga kui enne 9 muud ala läbida, siis kardetavasti ei ole selline pingutus mulle jõukohane. Aga eks ma annan endast parima.
 
free counters Locations of visitors to this page Bookmark This Site